Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

AC Milan pierde returul cu Rennes, dar merge mai departe în Europa League

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 22 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21501565/1/profimedia-0849549901.jpg

Echipa franceză Rennes a învins joi, pe teren propriu, scor 3-2, gruparea italiană AC Milan, în manşa secundă a play-off-ului din Liga Europa.

Milanezii s-au calificat în optimi cu scorul general de 5-3.

Gazdele au deschis scorul prin golul lui Benjamin Bourigeaud, din minutul 11, iar oaspeţii au egalat în minutul 22, când a înscris Luka Jovic, din pasa lui Theo Hernandez. Bourigeaud i-a readus în avantaj pe francezi cu un penalti transformat în minutul 54, însă Rafael Leao a egalat rapid pentru echipa vizitatoare, în minutul 58.

Rezultatul final a fost stabilit de Bourigeaud, mijlocaşul înscriind din nou din penalti, în minutul 68. A fost doar o victorie de palmares pentru Rennes, care s-a impus cu 3-2, dar în optimile Ligii Europa merge AC Milan, cu 5-3 scor general în cele două manşe.

Şi Benfica Lisabona s-a calificat în optimile de finală, după 0-0 la Toulouse. Lusitanii au avut 2-1 scor cumulat în cele două manşe.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele