Ultima oră
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”
Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală

Doi suporteri ai echipei Brighton, răniţi şi jefuiţi la Roma! Ei au venit pentru meciul din Europa League

Europa League Publicat pe 7 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21516197/1/europa-league-2.jpg

Doi suporteri ai echipei Brighton, răniţi şi jefuiţi la Roma! Eu au venit pentru meciul din Europa League

Doi suporteri ai echipei Brighton, care s-au deplasat la Roma pentru a urmări prima manşă a optimilor Ligii Europa, împotriva echipei AS Roma, au fost răniţi şi jefuiţi miercuri seară.

Cei doi bărbaţi, în vârstă de 28 şi 29 de ani, au fost duşi la spital cu răni minore de cuţit la coapse.

Alertată de un ospătar dintr-un restaurant în jurul miezului nopţii, poliţia a intervenit în cartierul Monti, în centrul istoric al capitalei italiene, după ce cei doi fani au fost atacaţi de "şase sau şapte persoane care purtau măşti", potrivit unui purtător de cuvânt al prefecturii.

Agresorii le-au furat un rucsac în care se aflau actele de identitate şi portofelele. O anchetă a fost lansată pentru a-i găsi pe cei responsabili de acest atac.

Brighton întâlneşte joi, pe Stadio Olimpico, echipa lui Daniele De Rossi, AS Roma, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele