Ultima oră
VIDEO | Legendarul Carlo Ancelotti îşi mai trece un trofeu în palmares. "Visul continuă!" VIDEO | Legendarul Carlo Ancelotti îşi mai trece un trofeu în palmares. "Visul continuă!"
VIDEO | ”Fratele meu mai mic este acolo şi încerc să fiu un model”. Jude Bellingham, copleşit de emoţii VIDEO | ”Fratele meu mai mic este acolo şi încerc să fiu un model”. Jude Bellingham, copleşit de emoţii
Borussia Dortmund, mesaj după finala de LC pierdută. ”Fotbalul nu este un basm şi nu există întotdeauna finaluri fericite” Borussia Dortmund, mesaj după finala de LC pierdută. ”Fotbalul nu este un basm şi nu există întotdeauna finaluri fericite”
VIDEO | Imagini fabuloase pe Wembley! Real Madrid este din nou regina Europei VIDEO | Imagini fabuloase pe Wembley! Real Madrid este din nou regina Europei
E gata! Jose Mourinho a anunţat unde va antrena. Se conturează transferuri stelare E gata! Jose Mourinho a anunţat unde va antrena. Se conturează transferuri stelare
VIDEO | Borussia Dortmund - Real Madrid 0-2. ”Galacticii” cuceresc pentru a 15-a oară Liga Campionilor! VIDEO | Borussia Dortmund - Real Madrid 0-2. ”Galacticii” cuceresc pentru a 15-a oară Liga Campionilor!

Iga Swiatek este prima finalistă la Roma

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 16 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21594455/1/swiatek.jpg

Jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek s-a calificat joi în finala turneului WTA 1000 de la Roma, după ce a învins-o pe Coco Gauff, din Statele Unite.

De o oră şi 47 de minute a avut nevoie Iga Swiatek (22 de ani, locul 1 WTA) să se califice în finala turneului WTA Masters de la Roma, după ce a dispus în două seturi de jucătoarea americană Coco Gauff (20 de ani, locul 3 WTA), scor 6-4, 6-3. Pentru Iiderul clasamentului mondial va fi a patra finală din acest an, după cele câştigate la Doha, Indian Wells şi Madrid.

În finală, Swiatek se va înfrunta cu învingătoarea din a doua semifinală, care se dispută între Aryna Sabalenka şi Danielle Collins.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele