Ultima oră
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”
Surpriză la Roma! Pe vine va înfrunta Alexander Zverev în finală Surpriză la Roma! Pe vine va înfrunta Alexander Zverev în finală
VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie
VIDEO | CFR Cluj - Farul, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Ardelenii nu au voie să piardă VIDEO | CFR Cluj - Farul, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Ardelenii nu au voie să piardă
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică

MM Stoica nu a mai suportat şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „O mare dezamăgire”

FCSB Publicat pe 1 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21577059/1/mihais.jpg

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană.

Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

În viitorul sezon, formaţia bucureşteană va evolua în preliminariile UEFA Champions League. În acest context, roş-albaştri încep pregătirile atât de plan fotbalistic, cât şi pe plan organizaţional.

MM Stoica i-a dat răspunsul lui Tudorel Stoica

Este ştiut că Tudorel Stoica, unul dintre fotbaliştii de bază ai celor de la Steaua, mai ales în sezonul în care s-a câştigat Cupa Campionilor Europeni, 7 mai 1986, s-a declarat susţinător al formaţiei CSA Steaua în războiul pe care îl poartă cu FCSB.

Tudorel Stoica a declarat că trupa patronată de Gigi Becali nu are cum să sărbătorească titlul 27, iar MM Stoica a venit o replică vehementă prin intermediul reţelelor de socializare.

„Trăieşti o mare dezamăgire când descoperi că oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total.

Tudorel Stoica spune că echipa noastră n-a jucat cine ştie ce. Tot Tudorel Stoica spune că nu se uita la meciurile noastre pentru că… nu existam. S-a uitat spre final, când a sperat că se va întâmpla ceva. S-a întâmplat.

Cu toate astea, pentru mine rămâne cel mai important căpitan din istoria Stelei şi - alături de Dumitru, Iordănescu, Marcel Răducanu - fotbalistul pentru care am devenit suporterul acestei superechipe.

Toate aceste sentimente sunt amplificate de o pornire de patriotism local. Până la urmă, un gălăţean a purtat banderola în cel mai strălucitor sezon european din istoria fotbalului românesc.

P.S. Din fotografie reiese faptul că această echipă… există!”, este mesajul postat de MM Stoica, pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Stoica (@mm_stoica)

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele