Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

Suspendat un meci de comisia de disciplină, Jose Mourinho ratează confruntarea cu Inter

AS Roma Publicat pe 24 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/21358940/1/fb-as-roma-mourinho.jpg

Tehnicianul formaţiei AS Roma, Jose Mourinho, eliminat la meciul cu Monza, a primit o suspendare de un meci, astfel că va rata confruntarea cu fosta sa echipă, Inter Milano.

Obişnuit cu sancţiunile disciplinare, Mourinho a fost deja în tribună la primele două meciuri ale sezonului din Serie A, din cauza criticilor sale dure la adresa arbitrajului în luna mai. Ca urmare a actualei suspendări, Mourinho va lipsi la următoarea etapă din campionat, şi anume meciul din deplasare cu Inter Milano, programat duminică, în etapa a 10-a din Serie A.

Revenirea sa pe Giuseppe-Meazza va trebui să mai aştepte, deoarece antrenorul a fost suspendat şi la meciul din sezonul trecut cu fostul său club.

Mourinho a antrenat Inter Milano în perioada 2008-2010 şi a câştigat cinci trofee cu echipa milaneză, între care şi Liga Campionilor.

mail-share icon Email
viewscnt

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele