Ultima oră
Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia” Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia”
VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi
Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă” Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă”
VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute
Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini
VIDEO | CSO Voluntari - CSM Oradea 87-77. Ilfovenii împing semifinala Ligii Naţionale în meciul decisiv VIDEO | CSO Voluntari - CSM Oradea 87-77. Ilfovenii împing semifinala Ligii Naţionale în meciul decisiv

Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza

FC U Craiova 1948 Publicat de Tudor Moisa pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21568042/1/mit.jpg

Adrian Mititelu Jr. a fost internat de urgenţă, în noaptea de sâmbătă sper duminică, după ce a luat mai multe pastile.

Fiul finanţatorului de la FCU Craiova a stat în comă 10 ore şi a fost la un pas de moarte. S-a vehiculat că Mititelu Jr. a luat o sumedenie de calmante pentru că ar avea probleme în dragoste, dar acum s-a aflat adevăratul motiv, iar acesta este de-a dreptul şocant.

Conform Cancan, Adrian Mititelu Jr. a împrumutat sume mari de bani de la un cămătar de temut din Craiova, pe care le-a pierdut la cazino. Acest lucru l-au împins pe fiul finanţatorului să cadă în patima antidepresivelor.

Mititelu Jr. a vizionat meciul dintre FCU Craiova şi Dinamo, disputat sâmbătă, la el în apartament şi a luat o sumedenie de pastile în momentul în care formaţia din Bănie era condusă.

După finalul meciului, Mititelu Jr. a început să se simtă rău, iar în jurul orei 21:00 l-a sunat pe tatăl său, dar şi pe un apropiat, spunându-le că se simte rău. De asemenea, acesta a sunat şi la 112.

Medicii au ajuns de urgenţă la apartamentul său şi a fost intubat. Din fericire, Adrian Mititelu Jr. şi-a revenit între timp şi le-a mulţumit medicilor că l-au salvat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri