Ultima oră
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii! CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii!
”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB ”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB
OFICIAL | Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid. ”Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri” OFICIAL | Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid. ”Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri”
Natalia Iocsak, prima femeie care a câştigat o etapă din Campionatul Naţional de Drift Natalia Iocsak, prima femeie care a câştigat o etapă din Campionatul Naţional de Drift

Acord între Bayern Munchen şi Inter Milano pentru Benjamin Pavard

Inter Publicat de Daian Cutu pe 21 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/21291377/1/pavard.png

Clubul german Bayern Munchen a acceptat luni a doua ofertă făcută de echipa italiană Inter Milano pentru fundaşul internaţional francez Benjamin Pavard.

”Nu va fi niciun anunţ astăzi, dar totul este în regulă”, a declarat luni Giuseppe Marotta, directorul general al lui Inter Milano.

Oferta milaneză este de 30 de milioane de euro plus 2 milioane de euro în bonusuri, iar Pavard va semna un contract pe cinci ani.

Este cea de-a doua ofertă făcută de Inter, după ce prima (25 de milioane de euro plus 5 milioane în bonusuri) a fost refuzată.

Benjamin Pavard (27 de ani, 49 de selecţii şi 3 goluri pentru Franţa) şi-a exprimat recent dorinţa de a se alătura grupării lombarde.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Inter

Ultimele articole Toate articolele