Ultima oră
Ionuţ Radu, aproape de revenirea în Serie A. Are şansa să prindă meciuri oficiale Ionuţ Radu, aproape de revenirea în Serie A. Are şansa să prindă meciuri oficiale
Daniel Popa ar putea pleca de la ”U” Cluj! E dorit de o echipă ce atacă titlul sezonul viitor Daniel Popa ar putea pleca de la ”U” Cluj! E dorit de o echipă ce atacă titlul sezonul viitor
Căpitanul Virgil Van Dijk, mesaj emoţionant pentru Jurgen Klopp: ”Ce călătorie am avut împreună!” Căpitanul Virgil Van Dijk, mesaj emoţionant pentru Jurgen Klopp: ”Ce călătorie am avut împreună!”
Situaţie extrem de grea pentru FCSB. Nu e simplă nici prima rundă preliminară din Champions League. Turul II pare misiune aproape imposibilă Situaţie extrem de grea pentru FCSB. Nu e simplă nici prima rundă preliminară din Champions League. Turul II pare misiune aproape imposibilă
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga

”Am arătat a vechiul”. Cristi Manea, în culmea fericirii

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 6 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21550205/1/manea.jpg

CFR a dispus în deplasare, scor 4-1, de Rapid, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Superligii.

Meciul de pe Giuleşti a început cu o lovitură de teatru: Daniel Bîrligea a reuşit o dublă în primele opt minute ale întâlnirii şi CFR conducea deja cu 2-0. Atacantul clujenilor a deschis scorul în minutul 4, cu capul, dintr-un corner al lui Deac, iar în minutul 8 a înscris superb, după o ieşire greşită a lui Aioani. Bîrligea a reuşit hat-trick-ul în minutul 37, iar Cristian Manea a stabilit scorul pauzei. Rrahmani a marcat golul de onoare.

Manea a declarat că este un rezultat încântător, care aduce revirimentul după umilinţa aplicată de Corvinul Hunedoara în Cupă.

”Am arătat a vechiul CFR astăzi. Am mai jucat împreună. Suntem bucuroşi că am reuşit să câştigăm pentru că multă lumea nu ne dădea şanse.

A fost o săptămână grea. Ne pare rău că a plecat şi Mister. E vina noastră că am pierdut. La Hunedoara am avut ghinion. Cupa era un obiectiv. E frustrant pentru domnul Mutu. Are tot respectul meu.

(n.r. revenirea lui Dan Petrescu) Mă depăşeşte subiectul ăsta. Am văzut fericirea în ochii domnilor Hoban şi Dican. Am arătat că suntem bine!”
a spus Manea, după meci.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele