Ultima oră
Anthony Joshua anunţă că următorul său meci va avea loc în septembrie Anthony Joshua anunţă că următorul său meci va avea loc în septembrie
VIDEO | Florinel Coman, marele absent al duelului de titlu cu Farul VIDEO | Florinel Coman, marele absent al duelului de titlu cu Farul
VIDEO | FCSB - Farul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele de start VIDEO | FCSB - Farul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele de start
Medalie de bronz pentru judoka Alex Creţ, la CE de la Zagreb Medalie de bronz pentru judoka Alex Creţ, la CE de la Zagreb
VIDEO | Eugen Trica aduce revirimentul la FCU Craiova! ”Să nu ne îmbărăm cu apă rece, am câştigat doar prima finală” VIDEO | Eugen Trica aduce revirimentul la FCU Craiova! ”Să nu ne îmbărăm cu apă rece, am câştigat doar prima finală”
”Lipsesc multe lucruri”. Ioan Ovidiu Sabău nu îşi explică atitudinea elevilor săi ”Lipsesc multe lucruri”. Ioan Ovidiu Sabău nu îşi explică atitudinea elevilor săi

Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”

Rapid Publicat pe 28 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21539372/1/434179848-1481032429501815-2611615328426473213-n.jpg

Rapid a pierdut surprinzător, scor 3-1, partida cu Poli Iaşi de pe 24 februarie, iar Alexandru Albu şi Andrei Borza au produs scandalul sezonului în Superligă.

Titulari în partida de la Iaşi, Alexandru Albu şi Andrei Borza au trecut destul de repede peste înfrângere. Cei doi au fost surprinşi într-un club de fiţe din Iaşi, la câteva ore după fluierul final al partidei.

Cei doi fotbalişti au fost excluşi din lot pentru o etapă şi li s-a tăiat 10% din salariul pe luna februarie.

Şi selecţionerul Edi Iordănescu s-a arătat deranjat de ieşirile lui Andrei Borza din ultima perioadă, mai ales că naţionala României suferă pe poziţia de fundaş stânga după accidentarea lui Bancu.

Andrei Borza: „E cel mai mare regret al meu”

Andrei Borza a oferit primul interviu de la escapada din clubul de la Iaşi. Fundaşul stânga al Rapidului a vorbit la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova unde şi-a prezentat scuze faţă de clubul la care joacă, dar şi faţă de selecţionerul Edi Iordănescu.

„S-a întâmplat acum o lună. Îmi pare rău, e primul interviu de atunci. Îmi pare rău pentru staff, pentru colegi, pentru conducere, pentru suporteri. Vreau să uit cât mai repede acel episod. Am făcut o greşeală, iar acum vreau să mă gândesc la prezent şi la viitor.

Îl înţeleg (n.r - pe Edi Iordănescu). Nu ai voie să faci aşa ceva dacă vrei la echipa naţională. Îmi pare nespus de rău şi faţă de dumnealui. Eu vreau să muncesc şi să arăt tuturor că sunt cel mai bun. Sunt tânăr. Până acum, da, e cel mai mare regret al meu şi îmi pare nespus de rău.

Sunt la început de carieră, joc de doi ani la echipe de seniori. Mă vedeam foarte sus şi, aşa cum am urcat, am coborât extrem de rapid", a spus Borza.

Edi Iordănescu, deranjat de escapada lui Borza

Tehnicianul s-a arătat extrem de deranjat în momentul în care a vorbit de Andrei Borza, invocând neseriozitatea rapidistului ca motiv al neconvocării lui.

„Borza, Ţicu… Borza, ca să aibă pretenţii să vină la echipa naţională, întâi trebuie să-şi pună ordine în viaţă. Eu nu accept gesturi de acest gen. Eu nu voi accepta niciodată astfel de episoade la echipa naţională.

 

Când pierzi, ai respect faţă de cei care te plătesc, faţă de suporteri. Înainte să ne uităm la partea fotbalistică, să-şi pună ordine în viaţă! Dacă am ajuns să jucăm un amical cu Cristi Manea în partea stângă înseamnă că nu sunt mulţumit de soluţiile pe care le am”, au fost cuvintele lui Edi Iordănescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele