Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Bayern Munchen recunoaşte că îl vrea pe Mbappe: ”Asta e sigur!”

Bayern Munchen Publicat pe 13 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21383456/1/profimedia-0781520597.jpg

Antrenorul echipei Bayern, Thomas Tuchel, este în continuare un mare fan al lui Kylian Mbappé şi i-ar plăcea să îl vadă pe căpitanul Franţei în tricoul bavarezilor.

”Kylian este Kylian. Este extraordinar, foarte inteligent, ştie ce vrea. Eu şi el avem o relaţie bună. Dacă vrea el, voi veni să îl iau cu bicicleta, asta e sigur (râde). Dar nu cred că asta va fi realitatea”, a spus el.

Thomas Tuchel a antrenat PSG în perioada 2018/2020.

Kylian Mbappe, ”împins de la spate” să rămână la PSG

Într-un interviu pentru Le Journal du Dimanche, fostul jucător al echipelor Olympique Marseille şi Arsenal, Samir Nasri, în prezent consultant la Canal+, a declarat că ar prefera ca Kylian Mbappé să rămână la Paris Saint-Germain.

"Dacă el pleacă, va rămâne un gol, dar cu bugetul lor, vor putea recruta alţi jucători - care nu vor fi Mbappé, asta e clar", a explicat fostul internaţional francez (41 de selecţii, 5 goluri).

"Dar astăzi, el este atât de important, fie că este la echipa Franţei sau la clubul său... Acum doi ani, spuneam deja că este cel mai bun jucător din lume. Încă mai cred asta. Este din regiunea pariziană: dacă aş fi în locul lui, aş rămâne la PSG. În loc să mă duc la Madrid pentru a câştiga a cincizecea Ligă a Campionilor pentru Real...", a spus Nasri.

Născut şi crescut la Marsilia, Nasri a părăsit clubul din oraşul său natal în 2008, la vârsta de 21 de ani, pentru a ajunge la Arsenal, unde a petrecut trei sezoane (2008-2011), înainte de a se transfera definitiv la Manchester City (2011-2017, deşi ultimul sezon a fost petrecut sub formă de împrumut la Sevilla). 

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele