Ultima oră
Căpitanul Virgil Van Dijk, mesaj emoţionant pentru Jurgen Klopp: ”Ce călătorie am avut împreună!” Căpitanul Virgil Van Dijk, mesaj emoţionant pentru Jurgen Klopp: ”Ce călătorie am avut împreună!”
Situaţie extrem de grea pentru FCSB. Nu e simplă nici prima rundă preliminară din Champions League. Turul II pare misiune aproape imposibilă Situaţie extrem de grea pentru FCSB. Nu e simplă nici prima rundă preliminară din Champions League. Turul II pare misiune aproape imposibilă
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii! CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii!
”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB ”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB

Bayern nu a rămas fără reacţie! Mutarea clubului bavarez după oferta făcută astăzi dimineaţă de Tottenham pentru Drăguşin

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 9 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21455207/1/profimedia-0828345084.jpg

Tottenham a fost pentru o bună perioadă în pole-position să îl cumpere pe Radu Drăguşin, dar situaţia s-a complicat în ultimele zile.

Ofertele venite de la Napoli şi Bayern Munchen i-au făcut pe oficialii de la Genoa să pluseze în negocieri, iar lupta pentru semnătura fundaşului român este una aprigă.

Celebrul jurnalist Fabrizio Romano a anunţat în această dimineaţă că Tottenham a redevenit favorită în cursa pentru Drăguşin. Acesta a dezvăluit pe X (fostul Twitter) că englezii au mărit oferta, iar acum Genoa este gata să accepte propunerea.

Concret, Tottenham ofertă 25 de milioane de euro sumă fixă plus 5 milioane de euro bonusuri. De asemenea, Djed Spence ar urma să fie împrumutat la Genoa până la finalul sezonului.

Bayern nu a rămas fără reacţie după oferta clubului englez, iar acelaşi Fabrizio Romano a oferit o nouă informaţia pe reţelele de socializare.

Jurnalistul italian a dezvăluit că Bayern l-a adăugat pe listă pe Kevin Danso, care a fost dorit şi în vară, dar a ales să semneze cu Lens.

Mutarea dă de înţeles că Bayern nu este dispusă să mai pluseze foarte mult pentru transferul lui Drăguşin, astfel că este foarte probabil ca acesta să ajungă la Tottenham în următoarele ore sau zile.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele