Ultima oră
Dani Coman şi-a găsit echipă. ”E chestiune de ore! Dani Coman şi-a găsit echipă. ”E chestiune de ore!
Primul jucător care pleacă de la FCU Craiova după retrogradare. ”Mulţumim pentru efortul depus” Primul jucător care pleacă de la FCU Craiova după retrogradare. ”Mulţumim pentru efortul depus”
VIDEO | Scene ireale la Roma! Meciul Soranei Cîrstea cu Madison Keys, întrerupt după ce un bărbat a intrat pe teren VIDEO | Scene ireale la Roma! Meciul Soranei Cîrstea cu Madison Keys, întrerupt după ce un bărbat a intrat pe teren
”Este un ideal, un vis”. Valeriu Iftime, în culmea fericirii, după ce FC Botoşani a scăpat de retrogradarea directă ”Este un ideal, un vis”. Valeriu Iftime, în culmea fericirii, după ce FC Botoşani a scăpat de retrogradarea directă
FRF a anunţat cluburile care au primit licenţă pentru participare în Superliga FRF a anunţat cluburile care au primit licenţă pentru participare în Superliga
Belgia vrea să se bazeze pe veterani la EURO 2024 Belgia vrea să se bazeze pe veterani la EURO 2024

Bologna se încurcă de codaşa Udinese şi ratează şansa de a urca pe podium în Serie A

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21574495/1/bologna.jpg

Bologna şi Udinese au încheiat duminică la egalitate, scor 1-1, jucând pe terenul primei echipe, într-un meci al etapei a 34-a din Serie A.

Oaspeţii au deschis scorul în primul minut de prelungire al reprizei întâi, când Martin Payero l-a învins pe portarul Skorupski şi şi-a adus echipa în avantaj.

Gazdele au mai primit o lovitură în minutul 64, după ce Sam Beukema a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Totuşi elevii lui Thiago Mota au reuşit să egaleze chair dacă au jucat în zece. Saelemaekers a marcat golul de 1-1 în minutul 78 şi acesta a fost rezultatul final al meciului.

Bologna ocupă poziţia a patra în Serie A, cu 63 de puncte, în timp ce Udinese este pe 18, loc retrogradabil, cu 29 de puncte adunate.

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele