Ultima oră
Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca
Dan Petrescu, verdict ferm înaintea meciului cu FCSB. "Numai aşa putem avea un rezultat pozitiv" Dan Petrescu, verdict ferm înaintea meciului cu FCSB. "Numai aşa putem avea un rezultat pozitiv"
Irina Begu este în turul trei la Roma, după ce adversara sa a abandonat Irina Begu este în turul trei la Roma, după ce adversara sa a abandonat
Dan Petrescu a dat cărţile pe faţă înaintea meciului cu FCSB: „Îmi dau cuvântul de onoare! Cum să fac aşa ceva?” Dan Petrescu a dat cărţile pe faţă înaintea meciului cu FCSB: „Îmi dau cuvântul de onoare! Cum să fac aşa ceva?”
Turneul de la Roma: Elena Rîbakina, deţinătoarea trofeului, s-a retras. Pe cine va înfrunta Irina Begu în turul doi Turneul de la Roma: Elena Rîbakina, deţinătoarea trofeului, s-a retras. Pe cine va înfrunta Irina Begu în turul doi
La doar 30 de ani, Dominic Thiem şi-a anunţat retragerea: "Sezonul 2024 va fi ultimul"
La doar 30 de ani, Dominic Thiem şi-a anunţat retragerea: "Sezonul 2024 va fi ultimul"

Brahim Diaz s-a hotărât! Pentru ce naţională va evolua fotbalistul Realului

Real Madrid Publicat de Tudor Moisa pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21520104/1/profimedia-0855637662.jpg

Brahim Diaz a decis că va evolua pentru naţionala Marocului, după ce anterior a jucat pentru cea a Spaniei.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani era eligibil pentru ambele selecţionate, având tatăl marocan şi mama spanioloaică. Deşi s-a zvonit că a luat decizia în urmă cu mai mult timp, Diaz nu a fost convocat la Cupa Africii pe Naţiuni. Acum, jurnalistul Fabrizio Romano a dezvăluit că decizia finală a fotbalistului este să reprezinte Marocul.

Jucătorul Realului a evoluat pentru naţionalele U17, U19 şi U21 ale Spaniei, iar în 2021 a bifat şi o selecţie la naţionala de seniori, într-un amical cu Lituania.

Brahim Diaz este cotat la 20 de milioane de euro pe Transfermarkt, iar în acest sezon a marcat 8 goluri în 32 de meciuri pentru Real Madrid în toate competiţiile. Diaz a fost cumpărat de formaţia spaniolă în 2019, de la Manchester City, în schimbul sumei de 17 milioane de euro, iar între 2020 şi 2023 a fost împrumutat la AC Milan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele