Ultima oră
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră

Brazilianul Rodrygo spune că a fost ţinta jignirilor rasiste pe reţelele de socializare după altercaţia sa cu Messi

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 24 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21397399/1/tw-rodrygo.jpg

Rodrygo, atacantul brazilian al echipei Real Madrid, a denunţat joi avalanşa de insulte rasiste care i s-au adresat pe reţelele de socializare în urma altercaţiei sale cu Lionel Messi la meciul de marţi dintre Brazilia şi Argentina, scor 0-1.

"Rasiştii acţionează în continuare. Conturile mele (pe reţelele de socializare) au fost inundate de insulte şi de tot felul de aberaţii", a precizat Rodrygo joi.

Totul vine în urma altercaţiei pe care a avut-o cu Lionel Messi în timpul incidentelor violente care au marcat meciul dintre Brazilia şi Argentina de pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro.

Brazilianul a fost susţinut puternic de colegul său de echipă la nivel de club şi la naţională, Vinicius Junior, el însuşi victimă a unor acte rasiste în mod repetat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri