Ultima oră
Revine Sorin Cârţu în Superligă? "E aici, m-am despărţit de domnia sa acum 15 minute" | VIDEO EXCLUSIV Revine Sorin Cârţu în Superligă? "E aici, m-am despărţit de domnia sa acum 15 minute" | VIDEO EXCLUSIV
Sepsi se desparte de un jucător experimentat. ”Vreau ca la anul să ajung din nou în play-off” Sepsi se desparte de un jucător experimentat. ”Vreau ca la anul să ajung din nou în play-off”
Lovitură în Superliga! Un influent om de afaceri a decis să se împlice Lovitură în Superliga! Un influent om de afaceri a decis să se împlice
Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Rabat Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Rabat
VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi 3-2. Oltenii termină sezonul pe podium VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi 3-2. Oltenii termină sezonul pe podium
VIDEO | CFR Cluj - Farul 5-1! Ardelenii s-au distrat cu echipa lui Hagi VIDEO | CFR Cluj - Farul 5-1! Ardelenii s-au distrat cu echipa lui Hagi

Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 4 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21580593/1/profimedia-0866600602.jpg

Încă un frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea, după ce în aprilie alţi doi fraţi ai baschetbalistului au ţinut prima pagină a ziarelor.

Cazul lui Jontay Porter este arhicunoscut în lumea sportului. Acesta a pariat şi a influenţat unele pariuri pe meciuri din baschet şi a fost suspendat pe viaţă din NBA.

Coban Porter, un alt frate al baschetbalistului, a fost condamnat la şase ani de închisoare cu executare, la doar câteva zile după suspendarea primită de Jontay.

În 2023, Coban Porter a lovit-o cu maşina pe Kathy Limon Rothman, o femeie în vârstă de 42 de ani. Coban era beat în momentul în care a comis accidentul, iar femeia a decedat. Decizia a venit în aprilie, după un proces care a durat aproximativ un an.

Acum, un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea. E vorba de Jevon Porter.

Jevon Porter a fost arestat în Missouri sub suspiciunea că a condus sub influenţă. Prea multe detalii nu se cunosc, nici măcar dacă Jevon era beat sau sub influenţa drogurilor, dar un oficial din Missouri a confirmat cazul pentru ESPN.

Până la urmă, Jevon a fost lăsat liber, cel puţin până când cercetările se vor finaliza. Jevon Porter este şi el baschetbalist, evoluând pentru un colegiu din Missouri.

Michael Portar Jr. este titular la campioana din NBA, Denver Nuggets, care va evolua împotriva Minnesotei Timberwolves, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în primul meci din semifinalele Conferinţei de Vest.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele