Ultima oră
Echipa Under 19 a CS Dinamo a câştigat Cupa României Naţional Echipa Under 19 a CS Dinamo a câştigat Cupa României Naţional
Dan Petrescu, uimit de situaţia de la Rapid. „Este ceva de neînţeles pentru mine” Dan Petrescu, uimit de situaţia de la Rapid. „Este ceva de neînţeles pentru mine”
Irina Begu, victorie de senzaţie la Roma. Merge în optimi, după ce a pierdut doar 2 gameuri cu locul 30 WTA Irina Begu, victorie de senzaţie la Roma. Merge în optimi, după ce a pierdut doar 2 gameuri cu locul 30 WTA
Kenyanul Alex Nzioka Matata a câştigat semimaratonul Bucureşti. Leonard Mitrică şi Alexandru Corneschi s-au clasat pe 5 şi 6 Kenyanul Alex Nzioka Matata a câştigat semimaratonul Bucureşti. Leonard Mitrică şi Alexandru Corneschi s-au clasat pe 5 şi 6
UTA, fără 9 jucători de bază înaintea meciului cu Dinamo. Decizia luată de Mircea Rednic UTA, fără 9 jucători de bază înaintea meciului cu Dinamo. Decizia luată de Mircea Rednic
Jucătorul lui Dinamo e convins de asta, înaintea meciului cu UTA. „Nu contează că are trecut dinamovist” Jucătorul lui Dinamo e convins de asta, înaintea meciului cu UTA. „Nu contează că are trecut dinamovist”

Conor McGregor a fost arestat pentru că a pus în pericol siguranţa circulaţiei

UFC Publicat de Daian Cutu pe 24 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/20650291/1/mcg.jpg

Starul UFC, Connor McGregor a fost arestat marţi seară, de poliţia irlandeză, pentru că a pus în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice prin felul în care a condus, relatează cnn.com.

“Gardai a arestat un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani în legătură cu un incident de şofat periculos în zona Palmerstown, marţi, 22 martie 2022. Bărbatul a fost dus la secţia Lucan, unde a fost pus apoi sub acuzare, A fost eliberat apoi, el urmând să se prezinte la o dată ulterioară în faţa tribunalului din Blanchardstown”, a precizat poliţia într-un comunicat.

Karen Kessler, reprezentantă al starului MMA, a precizat că în momentul în care a fost oprit de poliţie McGregor conducea către sala de sport. “El a trecut testele de droguri şi de alcool care i s-au făcut la secţie”, a adăugat ea.

McGregor nu a mai luptat din iulie 2021, când a suferit o fractură la picior la un meci cu Dustin Poirier. El ar urma să revină în ring în acest an.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UFC

Ultimele articole Toate articolele