Ultima oră
Djokovic a revenit la Foro Italico purtând o cască, după incidentul de vineri. “Astăzi am venit pregătit” Djokovic a revenit la Foro Italico purtând o cască, după incidentul de vineri. “Astăzi am venit pregătit”
O echipă ce a jucat în acest sezon din Liga Campionilor e în pericol de retrogradare O echipă ce a jucat în acest sezon din Liga Campionilor e în pericol de retrogradare
Eugen Trică, relaxat înaintea meciului decisiv cu FC Hermannstadt: „Nu ar fi nicio tragedie” Eugen Trică, relaxat înaintea meciului decisiv cu FC Hermannstadt: „Nu ar fi nicio tragedie”
Gigi Becali, decizie surprinzătoare cu privire la meciul în care FCSB va primi trofeul Superligii Gigi Becali, decizie surprinzătoare cu privire la meciul în care FCSB va primi trofeul Superligii
CSM Bucureşti a cucerit al şaptelea titlu naţional, cu două etape înainte de finalul sezonului CSM Bucureşti a cucerit al şaptelea titlu naţional, cu două etape înainte de finalul sezonului
VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start

Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai

Poli Iași Publicat pe 16 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21560707/1/mihai-iml.jpg

Luca Mihai a suferit o accidentare gravă în partida Dinamo - Poli Iaşi, iar diagnosticul pus de medici este unul groaznic. 

  • Dinamo Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Poli Iaşi, în etapa a patra din play-out

În prima repriză, în urma unei intrări dure a lui Homawoo de la Dinamo, Luca Mihai a fost transportat cu ambulanţa la spital, după ce i s-a aplicat un guler cervical.

Jucătorul de 20 de ani a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală, iar după o serie de investigaţii au venit si rezultatele. Mihai va efectua luni un computer tomograf, pentru a se vedea mai clar cât de grave sunt problemele. Primele rezultate arată rău: mai multe fracturi, hematom cranian şi un timpan spart.

Conform Fanatik, evoluţia privind starea de sănătate a lui lui Luca este una buna, acesta fiind mutat din salonul în care stătea.

Ovidiu Haţegan a răbufnit: „Impresia mea a fost că vrea să joace mingea!”

Decizia centralului arădean a atras un val de indignare şi acuzaţii la adresa sa. La o zi după meci, arbitrul a oferit primele declaraţii şi a recunoscut că a făcut o greşeală, deoarece ar fi trebuit, într-adevăr, să acorde cartonaş roşu.

”Din păcate, n-am perceput pe moment gravitatea impactului. Am văzut doar doi jucători lovindu-se cap în cap, iar impresia mea a fost că dinamovistul a vrut să joace mingea.

Când am revăzut faza, mi-am dat seama că am greşit, trebuia să folosesc cartonaşul roşu. Îmi pare foarte rău de cele întâmplate şi îi doresc jucătorului de la Poli Iaşi însănătoşire grabnică”, a spus Haţegan, potrivit gsp.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele