Ultima oră
VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi” VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi”
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV
Ovidiu Ionescu, învins la simplu la turneul preolimpic, rămâne cu participarea la JO la dublu mixt Ovidiu Ionescu, învins la simplu la turneul preolimpic, rămâne cu participarea la JO la dublu mixt
VIDEO | Reacţia lui Gică Hagi, după eşecul drastic din Gruia. ”Am făcut multe greşeli” VIDEO | Reacţia lui Gică Hagi, după eşecul drastic din Gruia. ”Am făcut multe greşeli”
”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul ”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul
Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare

Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg

Handbal Publicat pe 3 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21579437/1/dinamo-f4.jpg

Campioana Dinamo Bucureşti va întâlni, în 25 mai, formaţia SG Flensburg-Handewitt, în semifinala Turneului Final Four de la Hamburg, potivit tragerii la sorţi de vineri. În cealaltă semifinală se duelează Rhein-Nekar Lowen - Fuchse Berlin.

Într-o „afacere” germană, care include trei echipe calificate la Turneul F4, plus găzduirea acestuia, s-a strecurat Dinamo Bucureşti, care a reuşit o performanţă remarcabilă prin eliminarea danezilor de la Skerg Handbold în sferturi şi în deplasare.

Dinamo s-a impus cu 38-34, după ce în tur câştigase cu 28-27.

Celelalte echipe calificate în semifinale sunt Fuchse Berlin (33-33 şi 37-30 cu HBC Nantes), SG Flensburg-Handewitt (41-30 şi 28-29 cu IK Savehof) şi Rhein-Nekar Lowen (32-29 şi 28-29 cu Sporting CP).

Campioana Dinamo Bucureşti a mai jucat semifinale în această competiţie în 2004, când a ratat finala fiind eliminată de BM Altea.

Turneul Final Four va avea loc la Hamburg, în 25-26 mai, cu prima zi rezervată semifinalelor şi cea de-a doua finalelor European League, pentru bronz şi pentru trofeu.

Fuchse Berlin este deţinătoarea trofeului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele