Ultima oră
VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul
Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League
Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport” Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport”
Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul” Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul”
VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu

După Kylian Mbappe, Real Madrid pregăteşte transferul unui nou superstar

Real Madrid Publicat pe 24 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21503426/1/zjbhzdq3zgmwnjjinzg5mgu0otvmmwqxn2iz-thumb.jpg

Telenovela Kylian Mbappe pare să se apropie de sfârşit, iar finalul va fi favorabil pentru Real Madrid. MARCA a dezvăluit că francezul a semnat cu formaţia madrilenă.

Cotidianul spaniol a anunţat faptul că Mbappe a semnat un precontract cu Real Madrid, iar acesta va deveni jucătorul ”galacticilor” de la 1 iulie, când îi expiră înţelegerea cu PSG.

Real Madrid pregăteşte un nou transfer de top

Potrivit jurnalistului neamţ Florian Plettenberg, madrilenii se află din ce în ce mai aproape de semntătura lui Alphonso Davies, fundaşul stânga al celor de la Bayern Munchen.

Sursa citată menţionează că agenţii canadianului nu au ajuns la un acord cu oficialii lui Bayern în ceea ce priveşte o eventuală prelungire a contractului.

Florentino Perez este pregătit să le ofere 50 de milioane bavarezilor pentru transferul lui Alphonso Davies.

Cerinţa pusă de Kylian Mbappe pentru a semna

Potrivit Gazzetta dello Sport, care citează L'Equipe, atacantul lui PSG a făcut o mutare originală: şi-a rezervat dreptul de copyright asupra modului în care îşi celebrează golurile, cu mâinile încrucişate la piept, dar şi câteva din faimoasele sale citate ori sloganuri.

Publicaţia din Hexagon a mai aflat că reprezentanţii KM7 au mutat privind drepturile de imagine ale starului francez înainte ca acesta să semneze cu Real Madrid.

"Nu numai că au depus o cerere în privinţa prenumelui şi numelui de familie al jucătorului, ci şi a faimosului gest de exultanţă de la gol. O solicitare ce datează din 2017, când a fost preluat de campioana Franţei de la Monaco pentru 180 de milioane de euro.

Oficiul UE pentru Proprietate Intelectuală a înregistrat-o oficial în 2018 ca marcă privată până cel puţin în 2027".

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele