Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul

Emisiuni Publicat de Tudor Moisa pe 24 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21503791/1/profimedia-0839448437.jpg

Poli Iaşi a învins-o pe Rapid, scor 3-1, sâmbătă seară.

După ce Krasniqi a deschis scorul, în minutul 52, moldovenii au egalat peste doar trei minute, prin Bettaieb, după o gafă comisă de Cristi Săpunaru.

În cadrul emisiunii Fotbal Show, Florin Răducioiu a evidenţiat faptul că fundaşul rapidist s-a complicat fără motiv. De asemenea, fostul mare atacant al naţionalei a ţinut să precizeze ce ar fi făcut Franco Baresi dacă s-ar fi aflat în locul lui Săpunaru. Răducioiu şi Baresi au fost coechipieri la AC Milan, în sezonul 1993/1994.

"Franco, mai ales Costacurta, dar şi Franco, fără probleme ar fi dat în tribună, pentru că era întors, presat de jucător şi fără să rişte o dădea în tribună, după se repoziţiona echipa şi nu se întâmpla aboslut nimic.

E clar că un jucător ca Săpunaru nu ar trebui să facă aşa ceva. Un pic de superficialitate acolo ... nu, foarte multă superficialitate şi iată că s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Le dă încredere celor de la Iaşi acest gol şi se întâmplă acest dezastru pentru giuleşteni", a spus Florin Răducioiu, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele