Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Florentin Pera duce naţionala de handbal feminin la încă un turneu final. ”Am luptat până la ultima picătură de energie”

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 3 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21512019/1/pera-frh.jpg

Naţionala de handbal feminin a României a învins duminică, la Koprivnica, reprezentativa Croaţiei, scor 25-23 (11-11), în cea de-a patra partidă din grupa 1 preliminară a Campionatului European din 2024. Tricolorele şi-au asigurat calificarea directă la turneul final.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Simara 6 goluri, pentru Croaţia, respectiv Seraficeanu 6, Lupei 5, pentru România.

Selecţionerul Florentin Pera s-a declarat încântat de spiritul de sacrificiu al jucătoarele, care formează un lot cu media de vârstă redusă.

 

Spiritul de echipă, unitatea grupului, faptul că am format o echipă frumoasă, dorinţa din apărare, combativitatea au făcut diferenţa. Maturitatea arătată în joc pe final de joc a făcut din diferenţa.

România, chiar dacă a avut multe jucătoare tinere, a arătat maturitate, am luptat până la ultima picătură de energie şi am obţinut un rezultat foarte important pentru această nouă echipă”, a spus Pera, pentru cei de la FRH.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele