Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă

Fotbal Romania Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21586061/1/florentin-petre.jpg

Florentin Petre (48 de ani) a semnat în toamna anului trecut cu Unirea Ungheni, din Liga 3. Fostul dinamovist a pregătit anterior pe Ceahlăul Piatra Neamţ.

Petre impresionează la ardeleni, cu care va juca baraj de promovare în Liga 2. Cei de la Ungheni sunt pe locul 2, în Seria 9, la 5 lungimi de liderul Gloria Bistriţa, cu 2 etape rămase de disputat.

”Suntem un grup de oameni care vrem să facem performanţă. Şi o putem face cu disciplină, cu o organizare extraordinar de bună, dar greu abia începe. Mi-a plăcut foarte mult proiectul pe care mi l-au prezentat cei de la Unirea Ungheni. Eram sigur că ajutat şi susţinut de oamenii din jurul meu, plus lotul de jucători pentru că fotbal fără fotbalişti nu se poate face, voi reuşi.

Am ales cu inima, am ales cu sufletul, mi-a plăcut foarte mult discuţia pe care am avut-o cu preşedintele clubului. Mi-a prezentat proiectul şi am venit fără să clipesc. Până la a juca în liga 2 mai avem ceva meciuri de disputat.

Nu vreau să mă hazardez, sunt un om cu picioarele pe pământ, un om care realizează tot ceea ce se întâmplă în jurul lui. Ne pregătim pentru fiecare meci pe care îl avem de aici înainte, le vom aborda pe toate cu maximă seriozitate şi dacă vom intra în liga 2 va fi o realizare a tuturor celor din club”
, a declarat Florentin Petre, conform Fanatik.

La formaţia din judeţul Mureş sunt doi fotbalişti cu multă experienţă în prima ligă: Istvan Fulop şi Victor Astafei.

Petre a mai pregătit în carieră pe: Dinamo II, Foresta Suceava, Dacia Unirea Brăila şi Ceahlăul Piatra Neamţ

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele