Ultima oră
Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League
Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport” Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport”
Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul” Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul”
VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0, în direct la Prima Sport 1! Politic face ”dubla” VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0, în direct la Prima Sport 1! Politic face ”dubla”
VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu
”Dacă era sârb sau croat, peste 3 luni antrena în Italia. Suntem români şi e greu!”. Discurs manifest după ce Răzvan Lucescu a scris istorie şi a câştigat din nou titlul în Grecia  | VIDEO EXCLUSIV

”Dacă era sârb sau croat, peste 3 luni antrena în Italia. Suntem români şi e greu!”. Discurs manifest după ce Răzvan Lucescu a scris istorie şi a câştigat din nou titlul în Grecia | VIDEO EXCLUSIV

Francisc Dican spera la mai mult de la jocul cu FCSB. ”Un rezultat de egalitate era just”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21558893/1/dican.jpg

FCSB s-a impus în deplasare, scor 1-0, cu CFR Cluj, în etapa a patra din play-off-ul Superligii.

Diferenţa dintre liderul FCSB şi echipa de pe locul secund este de 13 puncte.

Pe banca celor de la CFR Cluj a stat interimarul Francisc Dican. Tehnicianul consideră că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil.

”Noi ne propusesem ca în fiecare joc să scoatem maxim. În prima repriză am fost modeşti, nu am contat. Nici FCSB nu şi-a creat multe ocazii, în afară de lovitura aia liberă executată de Florinel Coman care a facut diferenţă.

În repriza a doua am reuşit să ne creăm ocazii şi puteam să înscriem. Cred că era un rezultat de egalitate era just. Matematic mai sunt şanse la titlu, dar ca să pui în practică acest lucru este greu să-i mai ajungem”
, a declarat Dican.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele