Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Gigi Becali a luat decizia finală în privinţa lui Elias Charalambous! Alegerea surprinzătoare după eliminarea FCSB-ului din preliminariile Conference League

FCSB Publicat pe 19 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21288972/1/fc-nordsjaelland-fcsb-uefa-europa-conference-league-17-08-2023.jpg

Eliminarea FCSB-ului din turul III preliminar al Conference League a adus în discuţie posibilitatea ca antrenorul Elias Charalambous să părăsească tabăra ”roş-albaştilor”, dat fiind cunoscutul temperament al patronului echipei, Gigi Becali.

Spre deosebire de alte momente de cotitură din istoria recentă a celor de la FCSB, latifundiarul a avut o abordare diferită. Gigi Becali a negat posibilitatea de a-l da afară pe Elias Charalambous, arătându-se mulţumit de situaţia din clasament şi de jocul echipei sale.

Singura solicitare a lui Gigi Becali

”Vă promit eu că în maximum 3 ani, FCSB va fi în grupe de Liga Campionilor. Nu ştiu dacă la anul, imediat, că nu-mi dau seama. Noi dacă eram campioni anul ăsta, noi intram în grupe. Lui Sheriff îi dădeam cu terenul în cap.

Trebuie să vedem ce face cu antrenatul, cum se antrenează echipa. Nu se pune problema să schimb antrenorul. Batjocoresc echipa? E pe locul 1, are 4 din 4. Nu se pune problema de schimbare a antrenorului ăsta. E pe locul 1, îmi place ce joacă echipa, dar să vedem cum facem să îmbunătăţim antrenamentele.

Dacă mă iei realist, nu o să mai fie niciodată în grupele Champions League.. Dacă mă iei optimist şi pe ambiţie, zic că nu mă las de fotbal şi de lume până nu voi ajunge într-o primăvară Champions League sau să câştig Europa League, sau Conference League. Asta zice inima mea!”, a declarat Gigi Becali, conform ProSport.

Cu toate acestea, el s-a arătat nemulţumit de durata antrenamentelor şi a transmis că îşi doreşte ca pregătirea jucătorilor să se extindă cu 30 de minute, chiar dacă Mihai Pintilii a ameninţat că pleacă în aceste condiţii.

"Eu cred că aici e chestie de antrenorat, din moment ce ii spun lui MM de 2 ani că nu avem un jucător să ridice mingea sus (n.r.- din corner). La antrenamente, ei fac.. Să vedeti la Hagi, dacă îi bate aşa un corner, îl pune să mai bată de 2.000 de ori!

Repetiţie! Poţi să spui că Olaru are emoţii la penalty sau corner? Nu, dar e lipsă de repetiţie. Repeţi până poţi să faci.

I-am zis lui MM: 30 de minute de antrenament în plus. A zis că nu se poate. Pintilii a zis că pleacă! Păi de ce, mă? De ce la Hagi e dublu, mă (n.r.- antrenamentul)?", a adăugat Becali.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele