Ultima oră
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii! CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii!
”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB ”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB
OFICIAL | Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid. ”Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri” OFICIAL | Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid. ”Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri”
Natalia Iocsak, prima femeie care a câştigat o etapă din Campionatul Naţional de Drift Natalia Iocsak, prima femeie care a câştigat o etapă din Campionatul Naţional de Drift

Harry Kane, după victoria lui Bayern cu RB Leipzig: Nu vom renunţa niciodată

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21504165/1/kane.jpg

Atacantul Harry Kane spune că Bayern Munchen "nu va renunţa niciodată", după ce căpitanul Angliei a marcat golul victoriei în prelungiri împotriva lui RB Leipzig, în campionatul Germaniei.

Kane a marcat în finalul partidei, după ce a deschis scorul cu stângul, înainte ca Benjamin Sesko să înscrie pentru Leipzig.

Victoria a fost prima în trei meciuri de campionat pentru Bayern şi îi menţine la opt puncte în spatele liderului Leverkusen.

"Trebuie să continuăm să facem ceea ce facem. A fost bine să câştigăm acest meci şi trebuie să mergem pe un parcurs până la sfârşitul sezonului. Nu vom renunţa niciodată, nu ne vom opri niciodată", a declarat Kane.

Kane a marcat acum 27 de goluri în Bundesliga şi 31 în toate competiţiile de când a venit de la Spurs în vară.

Bayern rămâne pe locul doi în Bundesliga, la opt puncte în spatele neînvinsului Bayer Leverkusen.

Victoria vine după ce Bayern a confirmat săptămâna aceasta că antrenorul principal Thomas Tuchel va pleca la sfârşitul sezonului.

Echipa germană Bayern Munchen s-a impus sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-1, în faţa grupării RB Leipzig, în etapa a 23-a din Bundesliga.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele