Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

”În funcţie de ce transferuri se vor face”. Viitor incert pentru un fundaş de la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21586094/1/fcsb.jpg

Nana Antwi (23 de ani) este un jucător în care FCSB şi-a pus mari speranţe. Fundaşul dreapta a fost achiziţionat de la Urartu, din Armenia.

MM Stoica a analizat randamentul fotbalistului ghanez şi a punctat că nu ştie deocamdată ce statut va avea în sezonul viitor.

”Nana Antwi a fost reţinut (n.r. în meciul cu Universitatea Craiova), nu ştiu de ce, ar trebui să-l întreb. Reţinut, el a jucat foarte bine în a doua jumătate, când a intrat la pauză la meciul cu Farul, la Ovidiu, a jucat foarte bine.

A avut un aport ofensiv substanţial. Acum mi s-a părut reţinut. (n.r. – e un jucător pe care vă bazaţi în sezonul vitor?) Depinde, în funcţie de ce transferuri se vor face. Are contract cu noi”, a explicat oficialul campioanei, pentru Orange Sport.

Fundaşul are un contract pe cinci ani şi jumătate la FCSB, iar clauza de reziliere este una uriaşă: 20 de milioane de euro.

Înainte să ajungă în România, fundaşul dreapta a mai evoluat la Young Wise FC, Lori Vanadzor, Losc Lille B şi Urartu, echipă pe care Farul Constanţa a eliminat-o în acest sezon din Conference League.

  • 7 meciuri a bifat în acest sezon Antwi la FCSB.
mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele