Ultima oră
VIDEO | Sepsi - Rapid, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1. Duelul codaşelor din play-off. Echipele de start! VIDEO | Sepsi - Rapid, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1. Duelul codaşelor din play-off. Echipele de start!
Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă
Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte
Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită" Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită"
Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca
Dan Petrescu, verdict ferm înaintea meciului cu FCSB. "Numai aşa putem avea un rezultat pozitiv" Dan Petrescu, verdict ferm înaintea meciului cu FCSB. "Numai aşa putem avea un rezultat pozitiv"

Încă o medalie pentru România la europenele de canotaj de la Szeged

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 27 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21573637/1/8-1.png

Echipajul de 8+1 masculin format din Mihăiţă Ţigănescu, Ciprian Tudosă, Constantin Adam, Mugurel Vasile Semciuc, Florin Arteni, Sergiu Bejan, Ştefan Berariu, Florin Lehaci şi Adrian Munteanu a câştigat, sâmbătă, medalia de bronz la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged.

România a încheiat proba cu timpul 05:56.11.

Pe primul loc s-a clasat Marea Britanie (05:52.90), iar pe doi a terminat Germania (05:55.23).

Tot sâmbătă, Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc au câştigat aurul la dublu vâsle feminin, categorie uşoară.

De asemenea, echipajul de patru rame feminin format din Mădălina Bereş, Maria Lehaci, Magdalena Rusu şi Amalia Bereş a obţinut medalia de argint.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele