Ultima oră
CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii! CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii!
”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB ”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB
OFICIAL | Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid. ”Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri” OFICIAL | Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid. ”Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri”
Natalia Iocsak, prima femeie care a câştigat o etapă din Campionatul Naţional de Drift Natalia Iocsak, prima femeie care a câştigat o etapă din Campionatul Naţional de Drift
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor de la Roland Garros Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor de la Roland Garros
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului

Internaţionalul Andrei Buzle, de la Granollers la CSM Constanţa

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 31 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21542334/1/buzle.jpg

Handbalistul Andrei Buzle, component al naţionalei, va evolua din sezonul viitor la CSM Constanţa, unde se transferă de la Fraikin BM Granollers.

”Clubul nostru şi-a asigurat serviciile unuia dintre cei mai valoroşi tineri handbalişti români, care îşi va încheia în vară contractul cu Fraikin BM Granollers. Internaţionalul în vârstă de 25 de ani a evoluat pentru România la Euro 2024 în toate cele trei meciuri din grupe şi a marcat 10 goluri pentru tricolori”, a anunţat CSM Constanţa.

Campion naţional de juniori cu Ştiinţa Bacău, interul stânga înalt de 1,98 metri a atras atenţia Barcelonei, din lotul căreia a făcut parte între 2017 şi 2019. Au urmat trei sezoane la Minaur Baia Mare, între 2019 şi 2022, cu o medalie de argint în Liga Naţională şi două prezenţe consecutive în EHF European Cup, competiţie în care a marcat 56 de goluri pentru maramureşeni.

În sezonul 2022/2023 a evoluat în Liga Asobal, la Angel Ximenez Avia P.G., iar în acest sezon joacă tot în prima ligă spaniolă, la Fraikin Granollers.

Andrei Buzle a fost adversarul CSM Constanţa chiar la debutul în această stagiune a European League, când Granollers a pierdut turul preliminar.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele