Ultima oră
OFICIAL | Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid. ”Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri” OFICIAL | Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid. ”Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri”
Natalia Iocsak, prima femeie care a câştigat o etapă din Campionatul Naţional de Drift Natalia Iocsak, prima femeie care a câştigat o etapă din Campionatul Naţional de Drift
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor de la Roland Garros Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor de la Roland Garros
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"

Ireal! Câţi bani a câştigat Adrian Mutu la CFR Cluj

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 9 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21552728/1/farul-constanta-cfr-cluj-superliga-superbet-2-03-2024.jpg

Adrian Mutu a rezistat doar două luni în Gruia. Antrenorul şi-a dat demisia după ce Corvinul a spulberat-o pe CFR Cluj, în Cupa României, scor 4-0.

Acum, Mutu a făcut o dezvăluire spectaculoasă. Acesta a spus, la Fanatik Superliga, că s-a amendat singur, cu salariile pe două luni, după meciul pierdut de la Hunedoara.

Cum "Briliantul" a fost timp de două luni şi patru zile antrenor în Gruia, Neluţu Varga i-a plătit antrenorului doar 5000 de lei pentru toată perioada petrecută la cârma echipei, după spusele lui Mutu!

Mutu, "lucrat" de jucători?

Mai mulţi oameni importanţi din fotbal au insinuat că "Briliantul" a fost "lucrat" de jucătorii fostei campioane.

Acum, Mutu a vorbit despre această situaţie. Tehnicianul este de părere că nu a fost "lucrat" de jucători, dar a ţinut să puncteze că dacă lucrurile au stat altfel, atunci este convins că adevărul va ieşi la iveală.

"A fost o înfrângere umilitoare pentru mine, dar şi pentru echipă. Când te bate o echipă de liga a doua la scorul ăla, eu unul nu accept.

Eu cred că a fost un accident, nu a fost altceva. O să se afle. Dacă ceva s-a întâmplat, cu siguranţa se va afla, dar nu cred.

De la CFR te aştepţi la o evoluţie ca cea din meciul cu Rapid, din Giuleşti. Te aştepţi să bată la scorul ăla, nu te aştepţi să piardă cu o echipă de liga a doua.

Eu cred că a fost, totuşi, un accident, pentru că ştiu ce băieţi sunt în echipa aia", a spus Adrian Mutu.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele