Ultima oră
Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League
Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport” Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport”
Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul” Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul”
VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0, în direct la Prima Sport 1! Politic face ”dubla” VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0, în direct la Prima Sport 1! Politic face ”dubla”
VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu
”Dacă era sârb sau croat, peste 3 luni antrena în Italia. Suntem români şi e greu!”. Discurs manifest după ce Răzvan Lucescu a scris istorie şi a câştigat din nou titlul în Grecia  | VIDEO EXCLUSIV

”Dacă era sârb sau croat, peste 3 luni antrena în Italia. Suntem români şi e greu!”. Discurs manifest după ce Răzvan Lucescu a scris istorie şi a câştigat din nou titlul în Grecia | VIDEO EXCLUSIV

Jamal Musiala promite să scrie istorie în fotbal: ”Vreau să mă lupt pentru Balonul de Aur!”

Bayern Munchen Publicat pe 27 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21328714/1/profimedia-0808800642.jpg

Jamal Musiala are ambiţii foarte mari pentru viitorul său. Puştiul-minune al celor de la Bayern Munchen a afirmat că într-un an, maximum doi, vrea să ajungă la cel mai înalt nivel posibil al său.

Musiala îşi propune să se lupte pentru câştigarea celui mai important trofeu individual pentru jucători, Balonul de Aur.

Un fotbalist care ştie ce vrea

”În unul sau doi ani vreau să fiu la cel mai înalt nivel posibil. Vreau să fiu unul dintre cei mai buni jucători din lume, acesta este planul meu şi am această ambiţie.

Asta este ideea mea, sper să mă lupt pentru Balonul de Aur!”, a declarat Musiala pentru Bild, citat de Fabrizio Romano. 

  • 31 de goluri şi 24 de pase de gol a reuşit Jamal Musiala (20 de ani) pentru Bayern Munchen în 130 de meciuri oficiale.
  • Bayern U17 l-a cumpărat pe Musiala de la Chelsea Youth în schimbul a doar 200.000 de euro.
  • 23 de selecţii şi un gol a adunat deja Jamal Musiala pentru prima reprezentativă a Germaniei.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele