Ultima oră
Ultima mişcare făcută de Răzvan Burleanu! Ce anunţ a făcut FRF Ultima mişcare făcută de Răzvan Burleanu! Ce anunţ a făcut FRF
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”Am retrăit momentele aşa cum le trăiam atunci când mă aflam eu pe bancă”. Mircea Lucescu, emoţionat de performanţa fiului său ”Am retrăit momentele aşa cum le trăiam atunci când mă aflam eu pe bancă”. Mircea Lucescu, emoţionat de performanţa fiului său
Prima lovitură dată de Dan Petrescu la CFR! Patronul a făcut anunţul: ”Este de departe cel mai bun mijlocaş din România!”

Prima lovitură dată de Dan Petrescu la CFR! Patronul a făcut anunţul: ”Este de departe cel mai bun mijlocaş din România!”
Gică Hagi sună repede adunarea! Când se reunesc jucătorii Farului pentru a pregăti noul sezon Gică Hagi sună repede adunarea! Când se reunesc jucătorii Farului pentru a pregăti noul sezon
Ionuţ Radu, aproape de revenirea în Serie A. Are şansa să prindă meciuri oficiale Ionuţ Radu, aproape de revenirea în Serie A. Are şansa să prindă meciuri oficiale

Lionel Messi a jucat jumătate de oră într-un meci amical la Tokyo

Staruri din fotbal Publicat pe 7 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21485595/1/profimedia-0843421350.jpg

Lionel Messi a jucat jumătate de oră într-un meci amical la Tokyo

Superstarul Lionel Messi, anunţat ca incert din cauza unor dureri la ischiogambieri, a jucat în cele din urmă ultima jumătate de oră a meciului amical pe care Inter Miami l-a disputat miercuri, la Tokyo, împotriva echipei japoneze Vissel Kobe, joc pierdut cu 3-4 la lovituri de departajare, relatează AFP.

Spre deosebire de fanii din Hong Kong, care duminică erau supăraţi că nu l-au văzut pe starul argentinian jucând, cei 28.614 fani japonezi prezenţi pe stadionul olimpic au fost în culmea fericirii. În minutul 60, Messi a intrat pe teren în uralele publicului tânăr, care a avut parte de câteva pase geniale şi driblinguri diabolice pe un frig pătrunzător.

În minutul 79, fostul star de la Barça şi PSG a avut chiar o dublă situaţie de unu la unu cu portarul Shota Arai, care mai întâi a respins mingea şi apoi a oprit-o, permiţând unui fundaş să degajeze.

Acesta a fost punctul culminant al unui meci mai degrabă lipsit de strălucire, în timpul căruia uruguayanul Luis Suarez a fost aproape de gol cu o foarfecă acrobatică.

Duminică, împotriva unei echipe din Hong Kong, Messi a păstrat ţinuta roz-negru pe el pe tot parcursul meciului, câştigat de echipa sa cu 4-1, stârnind mânia celor 38.323 de spectatori care plătiseră scump pentru a-l admira pe argentinianul campion mondial şi care au sfârşit prin a-l huidui copios, la fel ca pe David Beckham, coproprietarul Inter Miami. Absenţa a devenit chiar o chestiune de stat, autorităţile din Hong Kong exprimându-şi frustrarea.

Clubul din Florida, care se pregăteşte pentru sezonul de MLS (campionatul nord-american va începe la 22 februarie), a încheiat la Tokyo un turneu în principal de promovare, constând în patru meciuri amicale, două în Arabia Saudită, contra lui Al-Hilal (înfrângere cu 4-3) şi Al-Nassr, clubul lui Cristiano Ronaldo (înfrângere zdrobitoare cu 6-0), înainte de fiascoul de la Hong Kong, în ciuda victoriei, şi această ultimă ieşire la Tokyo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri