Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

VIDEO | Sepsi - Rapid 3-2. Covăsnenii au reuşit a treia victorie din play-off, în urma unui meci spectaculos

Superliga Publicat pe 10 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21584394/2/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-play-off-10-05-2024.jpg

Sepsi OSK a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 3-2, gruparea bucureşteană Rapid, în etapa a noua din play-off-ul Superligii.

Rapid Bucureşti rămâne fără victorie în play-off după o nouă înfrângere, a opta, suferită în cele noua partide disputate până acum. Portarul giulestean Ungureanu a avut o primă intervenţie bună la şutul lui Marius Ştefănescu, din minutul 15, însă oaspeţii au reuşit să deschidă scorul în minutul 17, când Petrila a marcat primul său gol din ultimele şapte luni şi Rapid conducea cu 1-0.

Gazdele au replicat repede, restabilind egalitate în minutul 21, prin lovitura de cap a lui Debeljuh. Acelaşi jucător a marcat golul din minutul 39, prin care covăsnenii au preluat conducerea, pentru ca Alimi să stabilească scorul primei reprize, 3-1 pentru Sepsi, cu golul din minutul 45+1.

Partea secundă a meciului a început cu lovitura de pedeapsă obţinută de Rapid, după henţul în careu al lui Renţa, însă Albion Rrahmani a executat, prost, pe centru şi Niczuly a apărat.Elevii lui Lobonţ au reuşit să înscrie în minutul 63, prin Burmaz, iar pe final, în al cincilea minut de prelungire, VAR-ul a anulat un gol al lui Aganovic, pentru fault în atac, şi Sepsi s-a impus cu 3-2.

Cele două echipe rămân pe ultimele două locuri din play-off. Sepsi este pe 5, cu 34 de puncte, iar Rapid ocupă poziţia a şasea, cu 29 de puncte.

Sepsi - Rapid 3-2 (Debeljuh G. 21' 39', Alimi I. 45+1' / Petrila C. 17', Burmaz B. 63')

Echipele de start: 

  • Sepsi: Niczuly - Oroian, Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu - C. Matei, Alimi, Kallaki - K. Varga, Debeljuh, Ştefănescu
  • Rezerve: D. Moldovan, F. Ştefan, Renta, D. Sandu, Aganovic,R. Varga, Gedo
  •  
  • Rapid: Ungureanu - Onea, Grigore, Iacob, Borza - Kait, Oaidă, Petrila - Krasniqi, Rrahmani, Burmaz
  • Rezerve: Drăghia, Braun, I. Cristea, Săpunaru, Bădescu, Emmers, Cepoi, El Sawy, Bamgboye, Cîrjan, Papeau, Hasani

Min. 90+8: Final de meci! 

Min. 90+4: Gol anulat pentru Sepsi! Centralul partidei a anulat reuşita lui Aganovic, după ce a revăzut faza golului la VAR şi a considerat că Florin Ştefan l-a faultat pe Onea.

Min. 63: GOOOL marcat de Rapid! Oaidă i-a trimis excelent lui Burmaz, iar acesta a redus din diferenţă cu o reuşită de excepţie.

Min. 54: Penalty ratat de Rapid! Renta a comis un henţ în careu, iar centralul a acordat lovitură de la 11 metri, după ce a fost chemat să revadă faza. Rrahmani a bătut pe centrul porţii, iar Niczuly a parat fără probleme.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+3: Final de primă repriză!

Min. 45+1: GOOOL marcat de Sepsi! Contraatac brici al covăsnenilor, la capătul căruia Alimi a punctat pentru 3-1, din pasa lui Varga.

Min. 39: GOOOL marcat de Sepsi! Defensiva Rapidului stă foarte rău, iar Cosmin Matei profită de asta şi îi pasează decisiv lui Debeljuh.

Min. 21: GOOOL marcat de Sepsi! Debeljuh a profitat de greşeala mare a lui Ungureanu şi a egalat cu o lovitură de cap.

Min. 20: Ocazie imensă ratată de Sepsi! Debeljuh a trimis excelent în faţa porţii, dar Cosmin Matei a ratat incredibil din câţiva metri.

Min. 17: GOOOL marcat de Rapid! Rrahmani a găsit o pasă de mare fotbalist, iar Petrila a finalizat şi a decschis scorul, contrar cursului jocului.

Min. 15: Ocazie mare pentru Sepsi! Ştenescu a trimis un şut periculos din marginea careului, dar Ungureanu a reuşit să pareze încercarea sa.

Min. 1: A început partida! 

_______________________________________________________________________________________________

Duelul de astăzi este unul al codaşelor din play-off-ul Superligii. Sepsi se află pe 5, cu 31 de puncte, şi are moralul ridicat în urma victoriei categorice de la Constanţa, împotriva Farului, scor 4-1.

De cealaltă parte, Rapid este în căutarea primei victorii din play-off. Giuleştenii au înregistart un singur punct în 8 runde disputate şi ocupă locul 6, cu 29 de puncte.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat cu victoria covăsnenilor, scor 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele