Ultima oră
VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul
Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League
Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport” Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport”
Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul” Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul”
VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu

Lovitură dură încasată de Rapid chiar înaintea partidei cu Sepsi! Decizia luată de galerie

Rapid Publicat pe 10 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21586774/1/fc-cfr-1907-cluj-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-play-off-05-05-2024-2.jpg

Sepsi primeşte vizita Rapidului, astăzi, de la 20:30, într-un meci ce face parte din cadrul etapei cu numărul 9 din play-off. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

După ce în deplasarea din Gruia, Peluza Nord Rapid nu a fost prezentă în formă de protest pentru situaţia actuală a clubului, galeria nu va face deplasarea nici la Sfântu Gheorge. 

Principalul motiv pentru care suporterii au ales să protesteze este Ieşirea lui Paul Iacob, care a sărit la bătaie cu un suporter. Chiar dacă fotbalistul s-a împăcat cu fanul, decizia luată de galerie rămâne aceeaşi, deoarece clubul Rapid nu a luat nicio măsură după aceste eveniment neplăcut.

„După o săptămână de la comunicatul şi decizia prin care am tras un semnal de alarmă referitor la situaţia clubului, lucrurile nu s-au schimbat absolut deloc, din contră, chiar pare-se că focusul e îndreptat către cu totul alte...probleme?

Dorim să anunţăm că in urma unei intalniri intre liderii grupurilor ce formeaza Peluza Nord Rapid Bucuresti, grupurile din Bucuresti, plus o parte importantă dintre grupurile de Rapidişti din ţară, au decis continuarea formei de protest prin neprezentarea în deplasarea de la Sepsi.

Fiecare rapidist poate alege dacă să meargă sau nu la meci, important este să ne respectăm deciziile şi perspectivele reciproc, întrucât toţi ne dorim binele Rapidului şi suntem total nemulţumiţi de situaţia actuală.

Clubul menţiona într-un comunicat de săptămâna trecută, că se vor lua măsuri asupra protagonistului scenelor de la ultimul meci pe Giuleşti. Singura decizie (măsură?!?) asupra lui a fost titularizarea în meciul de la Cluj, soldată cu o nouă greşeală care a "ajutat" Rapidul să primească gol. De cele mai multe ori, fotbalul te pedepseşte când încerci să-l păcăleşti şi nu-i respecţi fanii.

Au existat numeroase situaţii când Rapidul a fost defăimat şi rapidiştii denigraţi de oameni din presă sau angajaţii televiziunilor de sport, iar clubul a închis ochii şi nu a realizat niciun demers pentru combaterea acestora, cum a procedat acum pentru apărarea antrenorului interimar pe care tot clubul l-a expus acestui val de critici.

În final, anunţăm că în continuare ne păstrăm încrederea în conducere şi sperăm că deciziile pe care le vor lua să fie cele potrivite. Hai Rapid!”, se arată într-un comunicat al Peluzei Nord Rapid.

Duelul de astăzi este unul al codaşelor din play-off-ul Superligii. Sepsi se află pe 5, cu 31 de puncte, şi are moralul ridicat în urma victoriei categorice de la Constanţa, împotriva Farului, scor 4-1.

De cealaltă parte, Rapid este în căutarea primei victorii din play-off. Giuleştenii au înregistart un singur punct în 8 runde disputate şi ocupă locul 6, cu 29 de puncte.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat cu victoria covăsnenilor, scor 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele