Ultima oră
Ionuţ Radu, aproape de revenirea în Serie A. Are şansa să prindă meciuri oficiale Ionuţ Radu, aproape de revenirea în Serie A. Are şansa să prindă meciuri oficiale
Daniel Popa ar putea pleca de la ”U” Cluj! E dorit de o echipă ce atacă titlul sezonul viitor Daniel Popa ar putea pleca de la ”U” Cluj! E dorit de o echipă ce atacă titlul sezonul viitor
Căpitanul Virgil Van Dijk, mesaj emoţionant pentru Jurgen Klopp: ”Ce călătorie am avut împreună!” Căpitanul Virgil Van Dijk, mesaj emoţionant pentru Jurgen Klopp: ”Ce călătorie am avut împreună!”
Situaţie extrem de grea pentru FCSB. Nu e simplă nici prima rundă preliminară din Champions League. Turul II pare misiune aproape imposibilă Situaţie extrem de grea pentru FCSB. Nu e simplă nici prima rundă preliminară din Champions League. Turul II pare misiune aproape imposibilă
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga

Lucas Hernandez a semnat cu PSG! Anunţul parizienilor

PSG Publicat pe 9 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21251183/1/lucas-hernandez.jpg

Lucas Hernandez va juca pentru Paris Saint-Germain în sezonul 2023-2024. Clubul parizian a oficializat duminică transferul. Parisul a plătit 47 de milioane de euro către Bayern Munchen pentru a-şi asigura serviciile internaţionalului francez.

Fundaşul stânga sau central nu a mai jucat de când a suferit o accidentare gravă la genunchi cu Les Bleus la Cupa Mondială din noiembrie 2022.

Sunt foarte fericit! Aştept de mult timp să mă alătur lui PSG şi în sfârşit s-a întâmplat. Este o zi foarte specială pentru mine şi sunt foarte fericit să fiu aici”, a declarat Lucas Hernández pentru site-ul clubului.

Mauro Icardi, aproape de un transfer definitiv la Galatasary

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Mauro Icardi, este pe punctul de a părăsi clubul din capitală pentru a ajunge la Galatasaray, unde a fost deja împrumutat în acest sezon.

Împrumutat în Turcia pentru restul sezonului, argentinianul ar urma să semneze cu clubul din Istanbul în următoarele zile, iar  PSG şi Galatasaray au ajuns la ultimele detalii ale unui transfer estimat la 10 milioane de euro.

Mauro Icardi, în vârstă de 30 de ani, care are contract în Franţa până în 2024, a ajuns la Paris în 2019 sub formă de împrumut de la Inter, înainte de a fi transferat definitiv un an mai târziu pentru 50 de milioane de euro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele