Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”

Rapid Publicat pe 9 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21585947/1/profimedia-0850177422.jpg

Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid după 4 înfrângeri consecutive în play-off, iar pe banca giuleştenilor se află acum Bogdan Lobonţ, ajutat de Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă.

Rapidul nu reuşeşte să găsească drumul spre victorie în play-off nici după demiterea lui Bergodi.

Marius Şumudică a fost cotat cu şanse să preia banca tehnică. Liber de contract, acesta a dezvăluit că nu el va fi instalat principal. Se pare că patronul Dan Şucu a decis să meargă pe mâna unui străin.

 

”Mulţumesc conducerii Rapidului că s-a gândit la mine şi le doresc succes în următorul sezon! După cum se ştie, am fost solicitat şi m-a întâlnit zilele trecute cu domnul Dan Şucu pentru o discuţie concretă.

Am recepţionat cu plăcere impresiile bune pe care domnul Şucu le-a exprimat despre mine în media. În privinţa subiectului referitor la posibilitatea ca eu şi staff-ul meu să preluăm conducerea tehnică a Rapidului, am fost anunţat la întâlnirea respectivă că voi fi anunţat astăzi despre decizia conducerii clubului. Acest lucru s-a întâmplat.

Domnul Şucu mi-a mulţumit şi m-a anunţat că s-a decis instalarea unui antrenor străin. Vreau să-i mulţumesc domnului Şucu pentru aprecieri, conducerii Rapidului pentru că s-a gândit la mine, oamenilor din fotbal pentru cuvintele frumoase, încredere şi suporterilor Rapidului pentru susţinere. Din respect pentru toată lumea, am dorit să lămuresc lucrurile în mod oficial. În încheiere, vreau să doresc succes echipei în următorul sezon!”
a spus Şumudică, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele