Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău, ASTĂZI, de la 12:00, în direct pe Prima Sport 1 VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău, ASTĂZI, de la 12:00, în direct pe Prima Sport 1
Meciul Atalanta - Fiorentina, amânat în martie, se va disputa la 2 iunie Meciul Atalanta - Fiorentina, amânat în martie, se va disputa la 2 iunie
VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”. Echipele probabile!
AVANCRONICĂ | Duel stelar pe zgura de la Roma! Nadal – Hurkacz, în direct pe Prima Sport 4, de la ora 14:00 AVANCRONICĂ | Duel stelar pe zgura de la Roma! Nadal – Hurkacz, în direct pe Prima Sport 4, de la ora 14:00
Djokovic, lovit în cap de un recipient, la turneul de la Roma. „A fost un accident” Djokovic, lovit în cap de un recipient, la turneul de la Roma. „A fost un accident”
Como Calcio revine în Serie A după 21 de ani Como Calcio revine în Serie A după 21 de ani

Nadia Comăneci, entuziasmată după decizia de reducere a suspendării lui Halep: ”Era şi timpul! Abia aştept să o revăd pe teren”

Simona Halep Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/21514382/1/halep-comaneci.jpg

Fosta mare campioană Nadia Comăneci s-a declarat, marţi, încântată de decizia TAS de reducere a suspendării Simonei Halep de la patru ani la nouă luni.

“Era şi timpul. Simona Halep este autorizată să revină pe teren după reducerea suspendării de patru ani pentru dopaj Abia aştept să o revăd pe teren”, a notat Nadia pe Facebook.

Simona Halep poate reveni în competiţii ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o marţi TAS.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele