Ultima oră
VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi” VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi”
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV
Ovidiu Ionescu, învins la simplu la turneul preolimpic, rămâne cu participarea la JO la dublu mixt Ovidiu Ionescu, învins la simplu la turneul preolimpic, rămâne cu participarea la JO la dublu mixt
VIDEO | Reacţia lui Gică Hagi, după eşecul drastic din Gruia. ”Am făcut multe greşeli” VIDEO | Reacţia lui Gică Hagi, după eşecul drastic din Gruia. ”Am făcut multe greşeli”
”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul ”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul
Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare

Nelu Varga pregăteşte o super lovitură după sărbătorile pascale. S-a aflat pe cine vrea preşedinte la CFR Cluj

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 5 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21581661/1/th.jpg

Dani Coman nu mai este preşedintele clubului Hermannstadt. Fostul fotbalist şi-a dat demisia şi poate merge oricând la altă echipă.

Coman a devenit unul din cei mai doriţi oameni de fotbal ai momentului. Fanatik anunţă că Nelu Varga i-a făcut o ofertă extrem de generoasă fostului portar, care are termen până marţi să se decidă dacă vine la CFR, în locul lui Cristi Balaj.

Sursa mai sus citată relatează că în cursa pentru semnătura lui Coman se mai află şi Universitatea Cluj, dar şi divizionarea secundă CFC Argeş.

”Fac doar lucrurile care mă fac fericit. Dacă am considerat că nu mai suntem compatabili, am ales să plec (n.r. de la Hermannstadt) înainte de finalul sezonului. Există în gândul meu (n.r. FC Argeş). Am mers la meciul cu Dumbrăviţa. Am discuţii aproape zilnice cu domnul primar.

Săptămâna viitoare probabil mă voi decide în ce parte mă voi duce. Mă gândesc bine acum de sărbători, iar săptămâna viitoare sigur voi semna. Da, e şi ”U” Cluj o variantă”, a spus recent Dani Coman, la Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele