Ultima oră
Bomba de la miezul nopţii! Se retrage familia Mititelu de la FCU Craiova? „Este o autodistrugere” | VIDEO EXCLUSIV Bomba de la miezul nopţii! Se retrage familia Mititelu de la FCU Craiova? „Este o autodistrugere” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Eu sunt responsabil pentru această situaţie”. Adrian Mititelu, discurs fără menajamente VIDEO | ”Eu sunt responsabil pentru această situaţie”. Adrian Mititelu, discurs fără menajamente
”Ce ne-a spus patronul în vestiar rămâne în vestiar”. Eugen Trică, reacţie imediat după ce FCU Craiova a picat în Liga 2 ”Ce ne-a spus patronul în vestiar rămâne în vestiar”. Eugen Trică, reacţie imediat după ce FCU Craiova a picat în Liga 2
Tony şi-a îndeplinit obiectivul în Copou! ”Îi dedic această victorie lui Leo Grozvanu, a fost fantastic, am încheiat munca lui” Tony şi-a îndeplinit obiectivul în Copou! ”Îi dedic această victorie lui Leo Grozvanu, a fost fantastic, am încheiat munca lui”
Retrogradarea a generat un şoc imens la Voluntari! ”Sper să reuşim să ne revenim” Retrogradarea a generat un şoc imens la Voluntari! ”Sper să reuşim să ne revenim”
"Nu îmi iau doi gunoieri". Dănuţ Lupu, mesaj pentru oficialii de la Dinamo | VIDEO EXCLUSIV "Nu îmi iau doi gunoieri". Dănuţ Lupu, mesaj pentru oficialii de la Dinamo | VIDEO EXCLUSIV

Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul”

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21574469/1/0150de50952ff5de6f45503138c1b5e3.jpg

FCSB a câştigat titlul în Superliga, după ce s-a impus cu 2-1 în faţa Farului, cu trei etape rămase de disputat în campionat.

”Roş-albaştrii” au cucerit titlul după 9 ani, dar de acestă dată au făcut-o în mare stil, cu 14 puncte avans faţă de locul 2. 

Gigi Becali a oferit o serie de declaraţii la palatul său din Pipera la o zi după câştigarea titlului de campioană. Acesta a dezvăluit că Dan Şucu este singurul patron din Superliga care l-a felicitat după partida cu trupa lui Hagi.

De asemenea, finanţatorul a glumit, spunând că va pleca la Liverpool, în locul lui Klopp.

Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali. Patronul CFR-ului a spus că el nu are de ce să îl felicite pe Becali încă. De asemenea, Varga i-a transmis finanţatorului campioanei că din sezonul viitor îi va fi mai greu să câştige titlul.

”(L-aţi felicitat pe Gigi Becali?) Să îl felicite clubul, eu nu am de ce. Nu cred că s-a terminat campionatul, este timp. Aşa e normal, aşa e elegant şi corect.

(Dumneavostră nu vă apucaţi de antrenorat?) Astea sunt glume, nu are nicio treabă cu antrenoratul. Glumeşte. Îi doresc sănătate şi de la anul îi va fi foarte greu.

Îi doresc domnului Becali să se califice în Europa, e foarte important să aducă puncte. Până acum noi am adus. Să nu mai fie nevoie să jucăm tururile preliminare. Vedeţi că orice meci e greu, indiferent de echipe şi de ţările din care provin”, a declarat Neluţu Varga pentru Sport pe Surse.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele