Ultima oră
VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul
Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League
Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport” Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport”
Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul” Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul”
VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu

NEWS ALERT | Anunţul făcut de Ioan Varga în legătură cu Dan Petrescu. „Vine în România mâine sau poimâine”

CFR Cluj Publicat pe 11 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21556051/1/dan-petrescu-fotbal-show.png

Ioan Varga, patronul lui CFR Cluj, a vorbit despre aducerea lui Dan Petrescu la formaţia din Gruia.

Pare doar o chestiune de timp până când Dan Petrescu va semna cu formaţia clujeană, după ce a rămas liber de contract, în urma despărţirii de Jeonbuk. 

Ioan Varga a dezvălui că antrenorul român va ajunge zilele următoare în România şi va discuta cu el pentru a prelua echipa.

„Am înţeles că vine în România mâine sau poimâine şi vom sta de vorbă, deja am stabilit asta.

Mai multe nu vă pot spune până nu clarificăm. Dar da, ne punem la discuţii”, a transmis Ioan Varga, potrivit iamsport.ro.

Dacă Dan Petrescu va reveni pe banca CFR-ului ar fi al patrulea mandat pentru el. Până acum, tehnicianul a mai antrenat-o pe CFR Cluj în trei mandate: iunie 2017 – iunie 2018 (37 meciuri), martie 2019 – noiembrie 2020 (84 de meciuri), august 2021 – iulie 2023 (102 meciuri).

4 titluri în campionatul României a reuşit să cucerească Dan Petrescu la CFR Cluj

Dan Petrescu, prima lovitură la CFR Cluj! Atacantul de la o rivală din Superligă care vine în Gruia

CFR se gândeşte deja la întăriri. Ioan Varga a pus ochii pe Aurelian Chiţu (33 de ani), de la FCU Craiova. Potrivit ProSport, ar exista deja un acord între cele două părţi. Fotbalistul rămâne liber de contrat în vară şi deja ar fi ajuns la un acord cu echipa CFR. 

Aurelian Chiţu este cotat la 600 de mii de euro. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele