Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Ofertă de 5 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB! Formaţia din Ligue 1 care îl doreşte pe fotbalistul adus pentru o sumă de aproape 10 ori mai mică

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 18 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21464898/1/fcsb.jpg

Siyabonga Ngezana face un sezon foarte bun la FCSB. Sud-africanul adus în vară pentru doar 600.000 de euro a devenit titular la liderul Superligii, iar acum au început să vină ofertele din străinătate.

Lorient a făcut o ofertă pentru Ngezana, dar care nu a fost pe placul lui Becali. Chiar dacă l-a cumpărat pentru doar 600.000 de euro, cele 5 milioane oferite de "lanterna roşie" din Ligue 1 i s-au părut puţine patronului, care a cerut nu mai puţin de 7 milioane de euro, conform Playsport.

Kaizer Chiefs deţine 10% din drepturile fotbalistului, astfel că FCSB ar fi urmat să încaseze 4,5 milioane din cele 5 oferite de Lorient, acesta fiind motivul pentru care Becali a cerut mai mulţi bani.

Se pare că francezii nu sunt dispuşi să achite suma cerută de finanţator, astfel că Ngezana va continua aproape sigur la FCSB până cel puţin la finalul sezonului. 

Sud-africanul este cotat la 1 milion de euro pe Transfermarkt, după ce valora 750.000 de euro înainte să ajungă în România.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele