Ultima oră
VIDEO | Sepsi - Rapid, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1. Duelul codaşelor din play-off. Echipele de start! VIDEO | Sepsi - Rapid, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1. Duelul codaşelor din play-off. Echipele de start!
Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă
Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte
Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită" Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită"
Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca
Dan Petrescu, verdict ferm înaintea meciului cu FCSB. "Numai aşa putem avea un rezultat pozitiv" Dan Petrescu, verdict ferm înaintea meciului cu FCSB. "Numai aşa putem avea un rezultat pozitiv"

PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe

Conference League Publicat de Daian Cutu pe 19 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21563336/1/paok-bru.jpg

PAOK Salonic, condusă de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a pierdut joi seara, pe teren propriu, scor 0-2, meciul din manşa secundă a sferturilor Conference League, disputat în compania formaţiei belgiene Club Brugge.

Spaniolul Ferran Jutgla, omul care a dat pasa decisivă în tur, la unicul gol al primei manşe, a marcat o dublă la Salonic, în minutele 33 şi 45, semnând calificare belgienilor în semifinale.

Răzvan Lucescu a încercat să forţeze în minutul 71, aruncându-l în luptă pe play-maker-ul Giannis Konstantelias, dar a fost prea târziu pentru a mai repara ceva, iar Club Brugge s-a impus cu 2-0 şi cu 3-0 la general, urmând să joace în semifinale cu AC Fiorentina.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri