Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Preşedintele PSG l-a vizitat pe portarul Sergio Rico, la trei luni după gravul accident suferit de spaniol

PSG Publicat pe 16 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21316993/1/sergio-rico-tw.jpg

La mai bine de trei luni de la gravul accident suferit în timpul unui pelerinaj şi la o lună după ce a fost externat din spital, Sergio Rico, portarul de rezervă al echipei Paris Saint-Germain, a fost vizitat, vineri, de preşedintele clubului francez, Nasser Al-Khelaifi. "O onoare", a scris soţia sa, Alba Silva.

La 28 mai, portarul înlocuitor al lui Paris Saint-Germain a fost implicat într-un grav accident de călărie în timpul pelerinajului de la Rocío din sudul Spaniei.

Portarul în vârstă de 30 de ani a fost internat la spitalul Virgen del Rocío din Sevilla cu o rană la cap. După mai multe zile de comă, starea sa s-a îmbunătăţit încet-încet, iar Sergio Rico a părăsit în cele din urmă spitalul după 82 de zile, la mijlocul lunii august.

"Este o onoare să îl primim pe preşedinte la noi acasă. Vă mulţumim pentru vizită", a scris Alba Silva pe Instagram. Postarea a fost ilustrată cu o fotografie a cuplului şi a liderului din Qatar pozând cu tricoul cu numărul 16 al lui Sergio Rico.

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele