Ultima oră
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră

Răzvan Marin, gol anulat în eşecul cu codaşa Cagliari

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 3 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21511932/1/razvan-marin.jpg

Cagliari a învins duminică, în deplasare, scor 1-0, gruparea Empoli, în etapa a 27-a din Serie A. Într-un alt meci, Frosinone şi Lecce au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Empoli, cu mijlocaşul român Răzvan Marin integralist, a avut un gol anulat pentru ofsaid, în minutul 63, iar oaspeţii au înscris golul victoriei după şase minute. A fost primul gol stagional al lui Jankto, care a adus trei puncte lui Cagliari – echipa sardă care speră să se salve de la retrogradare.

În clasament, Empoli ocupă poziţia a 14-a, cu 25 de puncte, iar Cagliari este pe 18, cu 23 de puncte.

La Frosinone, pe Stadio Benito Stirpe, gazdele au marcat primele, în minutul 45+2, prin Walid Cheddira, pentru ca oaspeţii să egaleze dintr-un penalti repetat, în minutul 61, atunci când Nikola Krstovic l-a învins pe Cerofolini.

Frosinone este pe locul 16, cu 24 de puncte, iar Lecce e cu trei locuri mai sus, pe 13, având 25 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele