Ultima oră
Kenyanul Alex Nzioka Matata a câştigat semimaratonul Bucureşti. Leonard Mitrică şi Alexandru Corneschi s-au clasat pe 5 şi 6 Kenyanul Alex Nzioka Matata a câştigat semimaratonul Bucureşti. Leonard Mitrică şi Alexandru Corneschi s-au clasat pe 5 şi 6
UTA, fără 9 jucători de bază înaintea meciului cu Dinamo. Decizia luată de Mircea Rednic UTA, fără 9 jucători de bază înaintea meciului cu Dinamo. Decizia luată de Mircea Rednic
Jucătorul lui Dinamo e convins de asta, înaintea meciului cu UTA. „Nu contează că are trecut dinamovist” Jucătorul lui Dinamo e convins de asta, înaintea meciului cu UTA. „Nu contează că are trecut dinamovist”
Andrei Chivulete arbitrează meciul Farul - Universitatea Craiova, de luni, din Superligă Andrei Chivulete arbitrează meciul Farul - Universitatea Craiova, de luni, din Superligă
Florinel Coman a făcut anunţul în legătură cu viitorul său. „Eu zic că o să mă mai vadă” Florinel Coman a făcut anunţul în legătură cu viitorul său. „Eu zic că o să mă mai vadă”
Erik ten Hag nu regretă că a preluat Manchester United. „Nu ştii provocările pe care trebuie să le înfrunţi până nu eşti aici” Erik ten Hag nu regretă că a preluat Manchester United. „Nu ştii provocările pe care trebuie să le înfrunţi până nu eşti aici”

Renato Sanches, împrumutat de PSG la AS Roma

PSG Publicat pe 16 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21286117/1/renato-sanches-psg.jpg

Clubul Paris Saint-Germain a anunţat, miercuri, că l-a împrumutat pe Renato Sanches grupării AS Roma.

Înţelegerea este valabilă un sezon, cu opţiune de cumpărare.

Fotbalistul portughez în vârstă de 25 de ani a fost achiziţionat de PSG în august 2022, de la OSC Lille.

"Sunt foarte fericit că m-am alăturat acestui club uriaş", a declarat Renato Sanches pentru site-ul oficial al AS Roma. "Proiectul Romei m-a cucerit cu adevărat şi simt că să joc aici este alegerea potrivită pentru mine. Este atât de important pentru orice jucător să simtă sprijinul fanilor. Pentru mine, în prima zi, impactul pe care l-am simţit m-a ajutat să înţeleg cât de mult iubesc aceşti suporteri echipa şi asta nu poate decât să mă împingă să dau totul pentru a obţine succesul aici”, a adăugat el.

Mutarea vine la scurt timp după ce de la PSG la AS Roma a plecat şi Leandro Paredes, în cazul său fiind vorba de un transfer definitiv.

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele