Ultima oră
Căpitanul Virgil Van Dijk, mesaj emoţionant pentru Jurgen Klopp: ”Ce călătorie am avut împreună!” Căpitanul Virgil Van Dijk, mesaj emoţionant pentru Jurgen Klopp: ”Ce călătorie am avut împreună!”
Situaţie extrem de grea pentru FCSB. Nu e simplă nici prima rundă preliminară din Champions League. Turul II pare misiune aproape imposibilă Situaţie extrem de grea pentru FCSB. Nu e simplă nici prima rundă preliminară din Champions League. Turul II pare misiune aproape imposibilă
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii! CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii!
”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB ”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB

Roberto D'Aversa a fost demis după ce l-a lovit pe Thomas Henry cu capul în gură

Serie A Publicat de Tudor Moisa pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21520317/1/daversa-henry-tw.jpg

Antrenorul echipei Lecce, Roberto D'Aversa, care duminică l-a lovit cu capul pe atacantul francez Thomas Henry de la Hellas Verona, a fost demis, a anunţat luni clubul italian.

"În urma evenimentelor care au avut loc la finalul meciului Lecce-Verona, clubul anunţă că l-a demis pe antrenorul D'Aversa", se arată într-un comunicat pe X.

Roberto D'Aversa l-a lovit cu capul în figură pe Thomas Henry, după ce echipa sa a pierdut, scor 0-1, duminică, în etapa a 28-a a campionatului Italiei.

Incidentele au izbucnit într-o confuzie totală, jucătorii şi stafurile celor două echipe împingându-se şi îmbrâncindu-se la fluierul final. În momentul în care Henry părea să se îndrepte spre vestiare, D'Aversa s-a apropiat de el şi l-a lovit cu capul. Ambii au primit ulterior cartonaşul roşu.

"Am intrat pe teren pentru a evita ca jucătorii mei să fie eliminaţi, pentru că au existat multe provocări din partea jucătorilor Veronei în ultimele minute ale meciului şi după fluierul final", a explicat D'Aversa, după meci, pentru Sky Sport.

Antrenorul echipei Lecce, în funcţie din iunie 2023, şi-a cerut apoi scuze lui Henry, Veronei, managerilor săi, fanilor lui Lecce şi fotbalului italian, într-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

El a negat că l-a lovit cu capul pe Henry, insistând că "a fost un contact fizic, cap la cap".

De asemenea, Henry a postat un mesaj pe reţelele sale de socializare în care a susţinut că a fost lovit în cap: "Nimic nu justifică şi nu va justifica niciodată să fii lovit în cap când eşti în drum spre vestiare, fericit că am luat cele trei puncte ale victoriei", a spus jucătorul de 29 de ani.

Într-un comunicat emis la scurt timp după aceea, Lecce "a condamnat cu fermitate gestul antrenorului, care contravine principiilor noastre şi valorilor sportului".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele