Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Româncele sunt pe val la Foro Italico. Sorana Cîrstea şi Jaqueline Cristian s-au calificat în turul trei

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21586217/1/cirstea.jpg

Sorana Cîrstea, cap de serie 28 şi locul 32 WTA, şi Jaqueline Cristian, numărul 68 mondial, s-au calificat, joi, în turul trei la turneul de categorie WTA 1000 de la Roma.

Cîrstea a învins-o în turul doi pe Brenda Fruhvirtova (Cehia), jucătoare venită din calificări, locul 102 WTA, scor 7-5, 6-0. Meciul a durat o oră şi 32 de minute.

Cristian a trecut de Elina Avanesyan (Rusia), locul 72 WTA, scor 5-7, 6-2, 6-2, în două ore şi 50 de minute.

Tot joi, Ana Bogdan, locul 63 WTA, o întâlneşte pe Marketa Vondrousova (Cehia), cap de serie 6 şi locul 6 WTA. Câştigătoarea o va avea apoi ca adversară pe Sorana Cîrstea.

Jaqueline Cristian o va înfrunta pe sportiva americană Coco Gauff, locul 3 WTA.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele