Ultima oră
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră

S-au tras la sorţi semifinalele Cupei României la handbal feminin

Handbal Publicat de Tudor Moisa pe 2 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21544649/1/rapid-bucuresti-csm-bucuresti-liga-florilor-7-02-2024.jpg

CSM Bucureşti şi Rapid este duelul şoc al semifinalelor Cupei României.

Tragerea la sorţi, care a avut loc miercuri, le-au pus faţă în faţă pe cele două rivale. În cea de-a două semifinală se vor întâlni Dunărea Brăila şi Gloria Bistriţa.

Final Four-ul Cupei României la handbal feminin va debuta pe 20 aprilie, cu cele două semifinale, iar finala mică şi cea mare se vor juca pe 21 aprilie.

În sferturi, Dunărea Brăila a trecut de Zalău (10-0 la masa verde), Gloria Bistriţa de Târgu Jiu (27-26), Rapid de Gloria Buzău (29-23) şi CSM Bucureşti de CSM Slatina (34-23).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele