Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano

La Liga Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21585987/1/la-liga.jpg

Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF) a renunţat joi, în apel, la sancţionarea clubului Atlético Madrid cu închiderea parţială a stadionului la două meciuri ca urmare a scandărilor rasiste ale unui suporter madrilen la adresa jucătorului Nico Williams, de la Athletic Bilbao, la sfârşitul lunii aprilie, pe "Metropolitano", relatează AFP.

Într-un comunicat, RFEF a anunţat că renunţă la sancţiunea împotriva lui Atlético Madrid şi a lăudat, de asemenea, "colaborarea activă" a clubului spaniol, care a făcut apel împotriva închiderii parţiale a stadionului său pentru următoarele două meciuri din campionat şi a unei amenzi de 20.000 de euro.

Sancţiunea a fost dictată în urma unui incident care a avut loc în timpul meciului cu Athletic Bilbao (3-1), din etapa a 33-a din La Liga. Internaţionalul spaniol Nico Williams a fost vizat de strigăte de maimuţă în momentul în care se pregătea să execute un corner, iar meciul a fost întrerupt pentru câteva minute când a raportat arbitrului incidentul.

Autorul a fost identificat de camerele de luat vederi de pe stadion şi predat poliţiei după meci. Ulterior, el a primit o interdicţie din partea clubului madrilen, care i-a suspendat abonamentul pe Metropolitano.

Joi, Federaţia Spaniolă de Fotbal a salutat condamnarea rapidă de către club a insultelor, pe care le-a calificat drept "un incident izolat comis de un singur individ (...) şi nu de un grup nedeterminat", ceea ce, în opinia sa, justifică anularea oricărei sancţiuni.

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele