Ultima oră
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră

Simone Biles a câştigat al optulea titlu de campioană a SUA la individual compus, un record

Gimnastica Publicat de Tudor Moisa pe 28 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/21297458/1/bile.jpg

Superstarul mondial al gimnasticii, Simone Biles, a câştigat concursul de individual compus din cadrul campionatelor americane de la San José, al optulea titlu, un record.

Cvadrupla campioană olimpică a încântat publicul cu o ultimă performanţă la sol, care i-a adus 15,400 puncte, punctaj final dintr-un total de 118,450 puncte.

Acest al optulea titlu naţional la individual compus i-a permis să bată recordul lui Alfred Jochim, care avea şapte în 1933. La 26 de ani, ea a devenit, de asemenea, cea mai în vârstă gimnastă care a câştigat titlul naţional la toate probele, la zece ani după primul său titlu. Shi Jones, vicecampioană în 2022, s-a clasat pe locul al doilea, la 3,9 puncte în urma ei.

Victoria de duminică a fost a doua din tot atâtea competiţii de când a revenit după o pauză de doi ani. Ea se retrăsese din majoritatea probelor de la Jocurile Olimpice din 2021 din Japonia din motive de sănătate mintală şi siguranţă. Gimnasta a explicat că a suferit un atac de "twisties", o pierdere periculoasă a orientării în spaţiu care îi expune pe sportivi la riscul de accidentare atunci când aterizează.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele