Ultima oră
Marius Şumudică l-a "investigat" pe Neil Lennon! "Nu pot să ascund, m-am interesat şi eu despre acest antrenor" | VIDEO EXCLUSIV Marius Şumudică l-a "investigat" pe Neil Lennon! "Nu pot să ascund, m-am interesat şi eu despre acest antrenor" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Tottenham - Burnley 2-1. Radu Drăguşin a intrat pe final VIDEO | Tottenham - Burnley 2-1. Radu Drăguşin a intrat pe final
Nu s-a terminat sezonul, dar deja CFR Cluj a rezolvat primul transfer al verii Nu s-a terminat sezonul, dar deja CFR Cluj a rezolvat primul transfer al verii
Djokovic a revenit la Foro Italico purtând o cască, după incidentul de vineri. “Astăzi am venit pregătit” Djokovic a revenit la Foro Italico purtând o cască, după incidentul de vineri. “Astăzi am venit pregătit”
O echipă ce a jucat în acest sezon din Liga Campionilor e în pericol de retrogradare O echipă ce a jucat în acest sezon din Liga Campionilor e în pericol de retrogradare
Eugen Trică, relaxat înaintea meciului decisiv cu FC Hermannstadt: „Nu ar fi nicio tragedie” Eugen Trică, relaxat înaintea meciului decisiv cu FC Hermannstadt: „Nu ar fi nicio tragedie”

Situaţie ciudată în Superlig! Jucătorul şi-a reziliat contractul într-un timp record de la semnarea acordului

Superlig Publicat pe 10 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/21281111/1/schneiderlin.jpg

Mijlocaşul francez Morgan Schneiderlin şi-a reziliat joi contractul cu echipa turcă Konyaspor după numai zece zile de la data semnării.

Sosit în Turcia, la Konyaspor, la începutul lunii august, internaţionalul francez Morgan Schneiderlin (33 de ani) a cerut joi clubului din Konya ca înţelegerea să fie reziliată de comun acord, invocând „motive familiale”. Francezul semnase cu turcii un contract pe doi ani.

Schneiderlin venise la Konyaspor după şase luni petrecute la echipa australiană Western Sydney Wanderers, unde a fost împrumutat de clubul OGC Nice.

În acest moment Schneiderlin este liber de contract. 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a acestuia, conform Transfermarkt. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele